Divendres 16 de febrer: reunions, celebració del casament civil de l’Anna Ma i el Xavier i festa d’homenatge professional al Pere Saumoy per la seva trajectòria professional

Avui és divendres 16 de febrer, matí de reunions i casament i tarda d’homenatge professional al Pere Saumoy.

casamentDivendres començo amb reunions al matí d’on destaco la reunió amb la tècnica d’ocupació municipal, ja que dilluns comença el curs de mosso de magatzem amb la Cambra Comerç, repassem ofertes de treball que hi ha penjades i nous projectes d’ocupació que aniran sortint.
A les 12 del migdia celebro el primer casament civil d’aquest 2018: el de l’Anna Ma i el Xavi, dos bisbalencs que avui decideixen legalitzar la seva relació. Els casaments sempre són especials!
Moltes felicitats parella!!

Pere2Pere5A la tarda marxem cap a Barcelona per assistir al reconeixement que fan els Gestors Administratius al nostre regidor Pere Saumoy, dins la Festa dels Gestors. L’acte és a la cúpula de las Arenas, l’antiga plaça de toros convertida en centre comercial. L’espai de la cúpula és espectacular!
Comença l’acte amb entrega de diplomes als nous gestors administratius col·legiats, amb reconeixement als gestors i gestores que porten 20, 50 o més de 60 anys exercint la professió. Finalment atorguen al Pere Saumoy la Medalla d’Or amb cinta de color groc com a President d’Honor del “Consejo General”, tot un honor pel Pere ja que és el màxim reconeixement que atorguen per haver assolit un gran èxit professional i un gran èxit dins el seu mandat com a president dels Gestors Administratius de Catalunya i d’Espanya.
Felicitats Pere, és un orgull per nosaltres que el regidor d’hisenda de l’Ajuntament de La Bisbal rebi aquest reconeixement professional tan merescut!
A l’acabar el felicitem i ja passem al sopar. Un sopar a la mateixa cúpula, començant amb parlaments presentats pel periodista Albert Om, i a continuació un exquisit sopar amb una companyia excel·lent: el Pere i la Pilar, els seus fills i en Quim Nin i la Cristina. Gràcies Pere per compartir aquest moment amb nosaltres!

Pere1Pere4Pere3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari