Dijous 15 de febrer: Junta de Govern Local, inici nou projecte amb les colònies de gats i canvi de llibre

Dijous 15 de febrer, amb Junta de Govern Local al matí, a la tarda comença el projecte de voluntariat per les colònies de gats i al vespre començo llibre nou.

A la Junta de Govern de les 11 del matí, hem aprovat 17 propostes de l’ordre del dia de la convocatòria d’avui:
– aprovar l’acta de la Junta de Govern anterior
– una comunicació de canvi  de titularitat d’activitat
– 2 propostes de llicències urbanístiques
– 6 propostes de padrons d’activitats esportives i culturals i d’altes i baixes d’inscripcions
– 2 propostes (una alta i una baixa) en la targeta d’aparcament de minusvàlids
– proposta d’ordre de pagament de factures, aprovades en la Junta de Govern anterior
– proposta d’aprovació de factures, que s’aprovarà pagar-les en la propera junta de Govern
– Alta al registre públic de contractes de Catalunya (RPC)
El proper 8 de març entra en vigor la nova llei de Contractació de les Administracions Públiques, una llei estatal que ve de la normativa europea. Un dels canvis, amb l’actual, és que segons quins tipus de contractes no s’han de publicar als Butlletins provincials (BOP) sinó en un registre de contractes. A Catalunya s’ha creat aquest Registre Públic de Contractes de Catalunya (RPC) que és on tots els ajuntaments publicarem els contractes i licitacions, i és on hi han d’anar a mirar tots els que vulguin presentar-se a algun d’aquests concursos.
Avui aprovem donar-nos-hi d’alta.
Plec de clàusules per la venda de dues parts de parcel·les del polígon industrial
Del polígon Les Planes Baixes, a part de les parcel·les destinades a equipaments municipals, l’Ajuntament és propietari d’un 33,64% d’una parcel·la i un 25,23% d’una altra parcel·la.
El mes de desembre vam sol·licitar informe a la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya per poder vendre aquestes dues parts de parcel·les. Aquest mes de gener ens ha arribat informe favorable i per això, avui aprovem el plec de clàusules per la subhasta mitjançant procediment obert, tal com s’ha de fer amb totes les parcel·les que estiguin catalogades dins el patrimoni municipal del sòl.
Procediment de contractació per la construcció del local social de la Miralba
El març de l’any passat vam aprovar el contracte per redactar el projecte per construir d’un local al C/ Gladiol de la Miralba, de 230,33m2 que constarà d’una sala polivalent, 2 despatxos, lavabos, bar, magatzem i porxos.
El mes de juny del 2017 sol·licitem la subvenció PAM (Pla d’Acció Municipal) a la Diputació de Tarragona per de 218.499,74€, per la construcció del local social.
Durant el juliol de 2017 aprovem aquest projecte de 239.376,15€ (IVA inclòs), per tant, la diferència amb la subvenció l’assumeix l’Ajuntament amb recursos propis.
Fins el mes de desembres passat no ens van atorgar la subvenció i per això ara ja aprovem la licitació de les obres.
En pocs mesos ja començaran aquestes obres tan esperades i necessàries per la Miralba!

gatsA la tarda seguim amb projectes importants i seguim complint amb les propostes del nostre programa electoral de les municipals del 2015. Construir un local a la Miralba era una de les propostes i controlar les colònies de gats era una altra proposta.
La Leo, regidora de mediambient, fa temps que treballa per iniciar avui el projecte de control de colònies de gats i d’organització de voluntariat.
Només hi vaig una estona i em sorprèn positivament l’èxit d’assistència i d’implicació. Endavant!

llibre

Al vespre començo nou llibre! M’he llegit “Origen” de Dan Brown en 15 dies justos, com tots els llibres d’en Dan Brown que començo i m’atrapen des de la primera pàgina. Un llibre sorprenent, misteriós, de pensar i on bona part del llibre passa a Barcelona.
Avui engego amb “Una columna de foc” de Ken Follett, un llibre que també em van portar els Reis i que és d’un dels meus autors predilectes. Ja us explicaré!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari