Dijous 25 de gener: presentació del pla d’accions d’Enoturisme Penedès

Dijous dedicar a l’enoturisme, ja que assisteixo a la presentació del pla d’accions d’EnoturismePenedès.
Enoturisme1
L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès vam entrar com a consorciats al Consorci d’EnoturismePenedès l’any passat, i per això avui hi he assistit.
Comencem a quarts de 10 del matí al Vinseum, a Vilafranca, amb la benvinguda i parlaments del president del Consorci i alcalde de Torrelles de Foix Sergi Vallés, acompanyat dels presidents dels Consells Comarcals de l’Alt Penedès en Xavier Lluch, Baix Penedès l’Eva Ma Serramià i Garraf la Glòria Garcia.Enoturisme2
A continuació ens han presentat les últimes empreses que s’han incorporat al Consorci: cases rurals, experiències entre vinyes i caves.
Després la Núria Salas, directora del Consorci, ens ha presentat els resultats del 2017, on es mostra l’augment de visites al web, l’augment de contractacions a través del web, …

A quarts d’onze fem una pausa per compartir un cafè i xerrar entre tots els assistents, que en som molts! Entre empresaris, ajuntaments, consells comarcals, … on coincideixo amb la bisbalenca Cristina Bundó de Mas Llagostera.
Enoturisme3Hi tornem a les 11 del matí i ens expliquen els 10 reptes d’accions pel 2018, que són grans reptes per seguir potenciant el Penedès i tot el que implica: natura, gastronomia, esport, paisatge, tranquil·litat, allotjament, vinyes, vi, cava, passejades, mar, si és que ho tenim tot!
Després l’empresa que està elaborant el pla de màrqueting ens fa una pinzellada sobre el treball realitzat fins ara i ja arribem a la cloenda, a càrrec de Dolors Rius regidora de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca.
Acabem, com no podia ser d’una altra manera, amb una copa de cava. I mentrestant fem temps per anar al dinar al restaurant El Cigró d’Or. No hi havia estat mai i és molt i molt recomanable!
Comparteixo un bon dinar amb molt bona companyia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari