Divendres 26 de gener: dia esperat de pluja! amb xerrada i audiovisual dels Senderistes, asemblea ADF i nit jove de la Festa Major d’hivern

Aquest divendres ens despertem amb l’esperada pluja! Una pluja fina però que va calant i, com que tot està tan sec, millor això que res!
Senderistes1
SenderistesA les 8 del vespre assisteixo a la xerrada i audiovisual organitzat pels Senderistes Bisbalencs. Avui el bisbalenc Joan Rovira i en Joan Solé de Santa Oliva ens han fet un resum de les seves experiències de 10 anys  fent cims als Alps.
L’auditori del CMC estava ple i, després de la xerrada, hem gaudit de l’audiovisual de 45 minuts d’imatges i vídeos de totes les expedicions del 2007 al 2017 i és un audiovisual espectacular!
Unes expedicions on hi han participat bisbalencs com en Joan Rovira i els seus fills Isaac i Magí, el seu germà Ramon Rovira i l’Òscar Lombarte. Gràcies per oferir-nos les vostres vivències als Alps d’aquests 10 anys!

adfQuan s’ha acabat, la Leo regidora de mediambient i jo pugem a la biblioteca on se celebra l’assemblea de l’ADF Clot de Bou. Una assemblea on hem aprovat els comptes del 2017 i el pressupost del 2018, a part de parlar de temes com cursos, material, noves aplicacions per facilitar la feina, … L’ADF Clot de Bou està composat per voluntaris i voluntàries de La Bisbal, Albinyana i Masllorenç i fan una gran tasca, una tasca imprescindible quan hi ha incendis i una gran tasca de prevenció durant tot l’any. Moltes gràcies, sou molt importants pel municipi!!
NitJove
I el dia no s’acaba aquí! Perquè a les 11 de la nit comença la nit jove, el primer acte de la Festa Major d’hivern a la Societat, amb Ràdio Esventada. A les 11 de la nit el jovent encara no ha arribat, només hi som el “jovent gran” i els Esventats ens han posat cançons d’ABBA i altres que coneixem, gràcies Esventats!
A les 12 de la nit ja acabo les piles i marxo cap a casa. I mentre surto veig jovent fora el carrer que espera que sigui l’hora (l’hora que arriba tothom) per començar la festa. Com que és la nit jove, doncs endavant el jovent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari