Dimecres 24 de gener: reunió amb BASE, comissió de seguiment d’Aqualia, reunió amb l’ADF i assemblea comarcal del PDeCAT

Dimecres amb molts temes, molta feina feta i sense parar!

Avui a 2 quarts de 10 del matí ens reunim el Pere Saumoy regidor d’Hisenda, la Maguy 1ra tinent alcalde, el secretari i jo amb BASE Gestió d’ingressos, amb qui tenim el conveni per la gestió dels impostos i taxes municipals.
La reunió d’avui té temes molt interessants d’on no puc explicar-ne ara mateix el contingut però sí més endavant: resultats en nombre d’expedients i d’import de la revisió cadastral que es va fer a la Bisbal el 2017 per part del Cadastre, incidències en alguns rebuts, opcions de facilitar el cobrament,…
Ha vingut el seu director, el Sr. Llorca, i hem estat més d’una hora amb tots els punts a tractar que ja els havíem enviat fa uns dies i han vingut amb els deures fets i hem resolt dubtes.

Després tenim Comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua amb Aqualia, amb els mateixos dos regidors que la reunió anterior, el secretari, l’enginyer municipal, el cap de la unitat de brigada i jo, i per part d’Aqualia el responsable de la zona. Una reunió de quasi dues hores molt productiva també amb temes tant importants com les inversions i el pla de manteniment pel 2018, resum de les actuacions i manteniments del 2017, …
Les comissions són reunions mensuals molt importants pel bon funcionament i per les previsions a fer en una xarxa complexa com és la de la Bisbal.

A la tarda la regidora de mediambient Leo Uceda i jo ens reunim amb l’ADF Clot de Bou. Els hem citat per explicar-los com arreglar uns expedients de subvencions que van quedar no resolts del govern anterior. Ara ho podrem resoldre i això afavoreix a l’ADF que és una de les entitats més importants del municipi, que no es veu massa últimament, bona senyal perquè quan es veuen més és quan hi ha incendis! Amb una gran xarxa de voluntaris que són admirables. Seguiu endavant!

Assemblea2I el dia no s’acaba perquè a quarts de 8 del vespre tenim assemblea comarcal del Partit Demòcrata al Vendrell. Avui ensassemblea1 acompanya el David Bonvehí, juntament amb la cap comarcal Olga Navarro i el president de la federació Penedès Jaume Casañas.
Ens han parlat del partit, de la situació actual del país i de les eleccions municipals, que ja en tenim el tret de sortida per l’any vinent. Després tenim torn de paraula per intervenir i dir-hi la nostra.
Un gran equip, un gran partit i una gran comarca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari