Dijous 30 de novembre: Garantia Juvenil, presentació calendari Mas Albornà i assemblea PDeCAT de la vegueria Penedès

Dijous al matí amb molta feina i una bona notícia: ja tenim jove contractada per joves en pràctiques de Garantia Juvenil!
GarantiaJuvenil
L’any passat vam poder tenir 5 joves, dels quals dos eren de la Bisbal, contractats a través d’una subvenció que ens atorga la Generalitat, a travès del SOC.
Aquest any han s’ha reduït el nombre de joves en pràctiques a tots els municipis i a la Bisbal tenim només una plaça. Hem triat un perfil d’integració per crear un projecte d’espai jove al Centre Municipal de Cultura i iniciar-lo. És un dels objectius dins el Pla Local de Joventut i ens cal una persona integradora i dinamitzadora.
Com l’any passat, els requisits per optar a la plaça són tenir entre 16 i 29 anys, amb titulació reglada amb la finalitat que pugui adquirir experiència laboral del seu sector professional, amb un contracte de 6 mesos, d’ara fins al maig de 2018. S’han presentat dues persones i hem seleccionat la Gemma (de l’Arboç). Segur que farà molt bona feina!
presentació calendari2018
A quarts de 7 de la tarda he assistit a la presentació del calendari 2018 de la Fundació Mas Albornà, aquest any en cooperació amb Enoturisme Penedès. La presentació és al Vinseum de Vilafranca.Enoturisme5
És un calendari que fa 10 anys que el fan com a eina integradora de les persones de Mas Albornà i sempre amb fotografies amb persones conegudes del món de l’esport, de la televisió, de la música, …. És un projecte molt maco i integrador. Primer han presentat l’acte en Martí Solé, president del Patronat de Mas Albornà i en Sergi Vallès, president d’Enoturisme Penedès.
Enoturisme6La Fundació Mas Albornà, en aquests 10 anys que fa el calendari, sempre compta amb professionals voluntaris per fer les fotografies i el maquetatge i amb patrocinadors. Les persones conegudes que acompanyen als usuaris de la fundació, també hi participen de manera voluntària.
Enguany el tema del calendari és “Portem el Penedès al cor” i les dotze fotografies són de 12 experiències diferents dins el Penedès i per això hi ha col·laborat el Consorci d’Enoturisme Penedès.Enoturisme1
Aquestes dotze experiències són: enoturisme, castells i monestirs, espais naturals, miradors, senderisme, platges, gastronomia i productes de la terra, festes i folklore, experiències de verema, paisatge, viatge als orígens i cicloturisme entre vinyes. I tot això en imatges de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.
Les cares més conegudes que hi apareixen, juntament amb les persones de Mas Albornà, són: Anna Roig, Josep Julien, Mia Esteve, Cesk Freixas, Victòria Pagès, Marc Roca, Roger Casamajor, Neus Ballvé, Dafnis Balduz, Joan Herrero i Biel Duran. Totes aquestes persones són nascudes o viuen al Penedès.Enoturisme3
Enoturisme7Del Baix Penedès surt una fotografia i és de la Bisbal!! De Mas Llagostera que és al mes de juliol amb la gastronomia i productes de la terra, on a la fotografia veiem l’actor Roger Casamajor junt amb el Vicente i el Juan, a Mas Llagostera.
Si voleu aconseguir el calendari, no es ven sinó que es regala amb el diari El 3 de Vuit del divendres 15 de desembre i amb el diari El Punt Avui de dissabte 16 de desembre.Enoturisme2
La presentació l’ha tancat el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès Xavier Lluch, que és alcalde de Fontrubí i amb qui vaig compartir el viatge d’alcaldes a Brusel·les!
JemiDesprés hem anat a fer una copa de vi o cava, i és on m’he trobat al Jemi Paretas! El Jemi és actor, fotògraf, … però el conec per compartir classe de BUP al Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Ara feia anys que no ens vèiem encara que pel Facebook ens anem seguint. També surt en una de les fotografies del calendari, concretament al mes de febrer amb castells i monestirs, amb en Josep Julien i la Judith de Mas Albornà. M’ha fet molta il·lusió parlar-hi una estona i posar-nos al dia de les nostres vides.
Pdecat1
I d’aquí cap a l’assemblea del Partit Demòcrata de la Vegueria Penedès. Avui a part del President de Vegueria, en Jaume Casañas, ens ha acompanyat en David Bonvehí.
Hem estat dues hores d’assemblea però molt profitoses i aclaridores, explicant els últimes mesos viscuts i tot el que tenim per davant. Estem vivint moments únics i històrics!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari