Dimecres 29 de novembre: matí de feina interna i tarda al Consell Comarcal

Dimecres al matí de molta feina interna.

Feina de preparar expedients i projectes, programació de propostes per les juntes de govern que queden d’aquest 2017,… Feia que no és visible de moment però que és molt important per aconseguir els propòsits fixats. Cal una bona programació!

A la tarda primer vaig a una festa d’aniversari d’un amic del Magí i després cap al Consell Comarcal.
CCBPA les 8 del vespre tenim Ple extraordinari al Consell Comarcal, amb dos punts a l’ordre del dia. Primer l’acceptació de càrrec d’un nou Conseller, el Christian Martínez. És regidor pel PSC a Santa Oliva i substitueix al Conseller del PSC del Montmell que va renunciar al càrrec fa unes setmanes.
El segon punt és l’aprovació dels pressupostos del Consell Comarcal pel 2018. Uns pressupostos aprovats gràcies al consens de l’equip de govern del Consell Comarcal i del conseller d’hisenda, el Jordi Marlés.
Acabat el Ple celebrem Junta de Govern ordinària. A les Juntes sempre hi ha molts punts a l’ordre del dia, i d’aquesta junta destaco l’aprovació del Conveni marc de Jove Baix Penedès, un projecte molt important de la comarca que treballa en xarxa comarcal projectes de joventut, on hi participem els municipis de la comarca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari