Dilluns 23 d’octubre: reunió amb Aqualia i convocatòries de Junta i de Ple

Dilluns amb un tema central: el cap de setmana amb l’avaria del subministrament d’aigua que ha afectat el nucli i l’Ortigós.

BisbalAquest matí ens hem reunit l’equip de govern amb representants d’Aqualia per expressar-los el nostre malestar després d’aquest cap de setmana. També hem parlat de l’avaria en sí i d’altres temes relacionats.
Ha estat una primera reunió i seguim en contacte els dies que convinguin!
Bona part del matí he atès mitjans de comunicació que havien llegit aquesta situació a les xarxes socials: TV3, Catalunya Ràdio i el Diari Ara.

La resta del dia ocupada amb dues convocatòries: convocatòria de la Junta de Govern local per aquest dimecres al matí i convocatòria de Ple extraordinari i urgent pel dimecres a les 6 de la tarda.
El Ple té tres punts però abans de començar s’ha de votar la urgència per poder-lo celebrar, ja que l’hem convocat avui pel dimecres sense deixar els dos dies hàbils sencers entre la convocatòria i la celebració. La urgència està justificada per la situació de la Bisbal d’aquest cap de setmana i per la situació del país.
La situació del cap de setmana per l’avaria a la xarxa d’aigua i les molèsties que ha comportat als bisbalencs del nucli i l’Ortigós. La situació del país per aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya per la possible imminent aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola.
En aquest Ple també es presenta una moció del PSC demanant unes noves eleccions.

Una vegada convocades la Junta i el Ple, hem seguit amb els diversos temes municipals.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari