Dilluns 14 d’agost: Festa Major amb piscina al matí, tarda de maquillatge amb la Ruth, festa infantil i xocolatada i nit amb el sopar dels Diables i nit jove

Avui dilluns 14 d’agost és festa local, cansats d’anar a dormir tard i aprofitem per anar a la piscina municipal.
Ruth
Migdia tranquil i a la tarda vaig al CMC (Centre Municipal de Cultura) on la Ruth López, consultora de MaryKay, et maquilla per la Festa Major. Quan arribo acaba de marxar la Leo i darrera meu en venen més.
La Ruth és una gran professional i en poca estona aconsegueix maquillar-me molt i molt bé!
Actuació infantil
Torno a anar a veure les exposicions abans de pujar a la Riba, on està a punt de començar l’espectacle infantil. Es fa on antigament s’havia fet el barri de la Riba. Hi ha molta gent també!
Després de l’espectacle oferim xocolata amb xurros.

SoparDiablesI no triguem gaire a anar a fer cua a la pista (l’hort del jaumet) per anar al sopar dels Diables. Cada any se superen en nombre d’assistents i amb l’atenció que fa que tot estigui a punt.
Avui som més de 500 persones que assistim al sopar dels Diables i trobem les taules parades i un o dos diables encarregats de cada taula perquè no ens falti de res.
Després de sopar parlo amb dues o tres persones que és la primera vegada que venen al sopar i es queden parats de la magnífica organització del jovent. Moltes i moltes felicitats!!

AspencatAcabem el sopar amb el tradicional sorteig de lots de productes i serveis bisbalencs, iPastoretsRock anem a l’envelat a la segona nit jove amb Aspencat i Pastorets Rock. No coneixia cap dels dos grups i em sorprenen els dos positivament.
Aspencat es veu de seguida que és un dels grups que estan de moda perquè l’envelat, que costa de veure ple perquè la pista es veu gran, es veu ben ple.
El segon grup, Pastorets Rock els he trobat genials, divertits i molt adients per la Festa Major!
No volia anar a dormir massa tard perquè l’endemà segueixo les matinades a les 08:00h, però amb els Pastorets Rock no m’adono de l’hora i me’n vaig a dormir a quarts de quatre!!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari