Diumenge 13 d’agost: castells, paradeta de l’ANC, sardanes, escacs a la fresca, correfoc infantil i Cimarron a l’envelat

Diumenge al matí el començo acomiadant a la mare del Julio Andreu, acompanyant a la seva família. Llei de vida.
DiumengeMatí
Després cap al carrer Dr Robert a la Diada Castellera dels Bous amb la Colla Castellera dels Bous, els Xiquets de Cambrils i els Xiquets de Vilaseca.
Abans de començar la Diada vaig a saludar als de l’ANC de la Bisbal que munten paradeta a la plaça, i aprofito per comprar les dues samarretes per l’acte de l’ANC i Òmnium per la Diada de l’11 de setembre.
Castells1Castells2
Pugem dalt la Societat, ja que el Josep Pallarés, el president de l’entitat, ens hi convida. I d’allà gaudim de l’actuació:
Els Bous amb el 2d6,5d6, 4d6 i dos P4. Els Xiquets de Cambrils amb el 3d6, 2d6, 3d6ag i P4 i els Xiquets de Vila-seca amb el 3d6ag, 2d6, 3d6 i P5.

Castells3Castells6CastellsBousFinal

Sardanes1Acabats els castells anem a l’església per escoltar les sardanes que interpreten la CoblaSardanes2 Reus, ballades pels Dansaires del Penedès. El so dins l’església és immillorable i fa emocionar! Toquen i ballen dues sardanes i surten fora per fer la ballada de sardanes a la Plaça. Hi ha molta gent, i molts ens animem a ballar-ne una!

Escacs1Després de dinar anem a la Plaça Sant Jordi pels escacs al a fresca que organitza la secció d’escacs deEscacs2 la Societat. Hi ha molta gent! i juguen amb els Joans Cintet i el Toni Cornellà, que en saben molt d’escacs.
Es veu gent de totes les edats jugant i gaudint dels escacs. Molt bona iniciativa!

Quan acaben les partides anem cap al pont de la Riba per veure començar i seguir el correfoc infantil amb els Diablons de la Bisbal i els Diables dels Monjos, que fan el recorregut acabant també davant la Societat.
Molta gent seguint i gaudint els més petits dels diables!

CorrefInf2CorrefInf3CorrefInf4

CimarronSopem i descansem una estoneta abans d’anar a l’envelat amb la Cimarrón. Em fa molts il·lusió que tornin a actuar a la Bisbal després de molts anys. La Cimarrón va venir moltes festes majors quan encara no hi havia grups de versions, era una de les principals orquestres pel jovent.
Ara és diferent i és més orquestra però segueix tenint el mateix esperit.
Tornem a tenir l’envelat ple!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari