Diumenge 6 d’agost: castells a la Festa Major de Llorenç i últim dia de festes a Can Gordei

Diumenge al migdia a la Diada castellera de Llorenç, com inici de la seva Festa Major.

JovesVallsAquest migdia anem al balcó de l’Ajuntament de Llorenç, convidats per l’alcalde Jordi Marlès, perJoveTarragona gaudir de la Diada castellera de la Festa Major amb els Nens del Vendrell, la Colla Joves de Valls i la Colla Jove de Tarragona.NensVendrell
La Jove de Tarragona amb el 4d9, 2d8fc, el 3d8a i el p7f, la Colla Joves de Valls amb el 3d8a, 3d9f, 4d9f i p7f i els Nens del Vendrell amb intent de 5d8, intent de 2d8, 3d8, 4d8 i intent de p6.
Matí molt calorós que hem compartit amb l’alcalde de Llorenç, els regidors de l’equip de govern i companys del PDeCAT Ignasi, Montse, Maria i Neus, l’alcalde de Sant Jaume Magí Pallarés, l’alcalde d’Albinyana Quim Nin, la presidenta del CCBP Eva Ma Serramià i el director d’esports de la Generalitat a Tarragona Joan Plana.
Gràcies Jordi per convidar-nos!
CanGordei
CanGordeiHoliDesprés de dinar anem a Can Gordei on la Comissió de festes han organitzat una Holi Colours i, en un moment, la part del costat de la pista ha quedat plena de colors! M’he quedat fent fotos però de seguida han vingut a tirar-me pols i abraçar-me, de manera que he quedat plena de colors. Ja se sap, és festa!!
Anem a casa a canviar-nos i tornem a Can Gordei per gaudir de la xocolata desfeta que fa la Manuela, amb ajuda de vàries col·laboradores com l’Ana i la Paqui. Més de 70 litres de xocolata desfeta perquè tots la puguem tastar. Està boníssima!!

Tornem a casa a sopar i a la nit la Judith, el Feliu i jo tornem a Can Gordei per participar en els últims actes de la festa.

CanGordeiPremisA les 11 de la nit el Feliu i jo tenim l’honor d’entregar, junt amb la Sònia presidentaCanGordeiReungenio de la Comissió de Festes i el Pepe president de l’Associació de propietaris, del lliurament de trofeus dels campionats de dominó, cartes, futbol, bàsquet, futbolí, dards, pizzes, unno i billar. Felicitats a tots els participants i guanyadors!
Després humor amb Reungenio, passem molt bona estona rient els acudits del mític Eugenio i de l’actual Reungenio amb “Saben aquel que diu…”.
Marxem abans de començar la disco mòbil, no sense felicitar a totes les persones de Can Gordei que han fet possible aquest cap de setmana ple d’activitats i diversió per tothom!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari