Dimecres 9 d’agost: últim repàs de la programació de la Festa Major, últim dia per apuntar-se al joc de l’Assassí de la Pastanaga, presentació de la Diada castellera de la Bisbal i pluja

Avui dimecres ja es respira aire de Festa Major!

EsventatsAl matí els Esventats posen parada al mercat per apuntar a qui vulgui participar al joc de l’Assassí de la Pastanaga. És el tercer any que l’organitzen i segur que serà tot un èxit!

Al migdia ens reunim el cap d’unitat de la brigada, el cap d’unitat dels agents d’informació i inspecció, el regidor de festes i jo mateixa per repassar tota la programació de la Festa Major i no deixar-nos cap detall: ambulàncies, neteja de carrers, tallar carrers per algunes activitats, obrir i tancar exposicions, … Hi ha molta feina d’organització perquè tot surti bé.

PresentacióDiada1A la tarda un acte important, és el tercer estiu que organitzem la presentació de la Diada castellera del 15 d’agost. I per això convidem el quatre caps de colla: Joan Vallés dels Bous de la Bisbal, el Francesc Ramon de la Colla Joves Xiquets de Valls, Albert Martínez de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Toni Bach dels Castellers de Vilafranca.PresentacióDiada3
la Diada de la Bisbal és una diada tradicional i molt important tant pels bisbalencs com pel món castellers i avui n’és una prova ja que ens acompanyen els caps de colla, castellers de cada colla i simpatitzants del món casteller, i omplim la sala de plens.
Els caps de colla ens expliquen una miqueta com es preparen per la diada i quins castells portaran (ens donen pistes!) i després fem el sorteig.
PresentacióDiada2El sorteig és de l’ordre d’actuació a plaça i qui treu el número 1 és qui tria en quin ordre vol actuar. El resultat és que comencen Castellers de Vilafranca, després Colla Joves i tercers la Colla Vella.
Molta il·lusió de compartir aquesta estona amb les colles castelleres que actuaran el 15 d’agost a la Bisbal! Acabem brindant amb cava, com no podia ser d’una altra manera al Penedès!

Mentre som a la sala de plens comença a ploure i a refrescar, que ja convé però que sap greu per les festes majors d’aquests dies. L’agost ja ho té això!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari