Dissabte 5 d’agost: a la piscina amb sessió de bellesa de la Ruth, ens apuntem a l’assassí de la pastanaga i seguim de festa a Can Gordei

Dissabte al matí a Can Gordei i a la piscina municipal.

CanGordeiCartesLa comissió de festes no para! Avui al matí campionat de dominó, petanca i futbolí, mercatCanGordeiParada artesanal i de 2na mà i inflables d’aigua.
Molt bon ambient on la cortina d’aigua que han muntat va la mar de bé per aguantar la calor, i ho dic de primera mà perquè amb la Sònia de la comissió de festes hem passat per la cortina d’aigua fresqueta i ens ha anat molt bé per seguir aguantant la calor!

CanGordeiAiguaCanGordeiDominoCanGordeiHoli

Ruth1De Can Gordei he anat a la piscina municipal per banyar-me i aprofitar per gaudir d’unRuth matí de bellesa i spa a la piscina amb la Ruth López, consultora de bellesa de MaryKay, amb un tractament facial oxigenador, tractament de parafina regenerador de mans i peus i aromateràpia corporal i relax. Felicitats per la iniciativa Ruth!!
Per qui avui no n’hagi pogut gaudir, el diumenge 13 d’agost i el dilluns 14 d’agost pot anar-hi durant el matí.

EsventatsA la tarda, abans d’anar a Can Gordei, anem a l’hort del Jaumet on hi ha els Esventats per apuntar per la Gimkana i pel joc de l’Assassí de la pastanaga.EsventatsMocador
Tot un èxit perquè entre les inscripcions online i les presencials del primer dia, s’esgoten les 16 places per la gimkana. Són 16 grups apuntats on cada grup té un màxim de 10 persones i implica que, més o menys, hi participaran unes 150 persones. Tot un èxit, moltes gràcies Esventats!!
El Rafel i jo portem les autoritzacions perquè l’Aniol i el Magí puguin participar en grups sense adults, tot i que farem d’acompanyants! I ens apuntem al joc de l’Assassí. Aprofitem també per comprar el mocador dels Esventats, ara ja estem a punt!!

CanGordeiSoparAra sí que anem a Can Gordei. Quan arribem estan acabant el campionat de futbol i el de petanca. I la junta de l’associació i la comissió de festes ja preparen les taules pel sopar per 234 persones!!CanGordeiMag1
La pista fa molt de goig!
Tot molt ben organitzat, ens van cridant per taules perquè ens aixequem a buscar el sopar. Quan acabem de sopar, el mag vendrellenc Acherón Delacroix ens ofereix un gran espectacle de màgia que ens deixa tots CanGordeiMagamb la boca oberta.
Després comença el ball que omple de seguida tota la pista.CanGordeiBall
A la mitja part la comissió sortegen un pernil i fem un bingo, tot per contribuir a pagar les festes que encara duraran fins diumenge a la nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari