Dimecres 24 de maig: convocatòria de Ple extraordinari, repartim papers pel berenar de PDeCAT i dos anys d’eleccions municipals

Avui convoquem un Ple extraordinari pel proper dilluns 29 de maig a les 09:30h.

Tots els Plens els fem a la tarda, tal i com portàvem al programa electoral de fa just dos anys, però aquest Ple té un únic punt que és aprovar el conveni amb Endesa Distribució Elèctrica (EDE) per dur a terme la tramitació legal pel desenvolupament de les actuacions urbanístiques previstes en l’ordenament urbanístic de varis municipis, inclòs la Bisbal, per la realització d’infraestructures d’energia elèctrica, que permetin disposar als promotors de varis polígons industrials de l’increment de potència elèctrica sol·licitat en el seu moment.
L’Ajuntament vam ser promotors del Polígon Industrial Les Planes fa més de 10 anys i per això hem d’aprovar el conveni.

Al vespre, varis voluntaris del Partit Demòcrata de la Bisbal repartim els papers pel berenar del dia 4 de juny. Avui comencem pel nucli que, com que som bastants, amb una horeta està fet.

Resultats2015BisbalAcabo amb el record de fa dos anys, que avui va ser el dia de les eleccions municipals del 2015. Un dia que se’m va fer molt llarg però que va tenir molt bons resultats per nosaltres, per la bona feina feta en els últims anys i pels 726 bisbalencs i bisbalenques que ens van fer confiança (200 vots més que en les eleccions del 2011). Només ens van separar 62 vots de la candidatura d’ERC, quan al 2011 ens separaven 381 vots.
En aquest enllaç retornareu a l’escrit del bloc del 25 de maig de 2015.

Ara portem dos anys i el 50% del programa electoral executat, sense comptar propostes i projectes que s’han anat executant o que estan en estudi i que no portàvem al programa però que han anat sorgint. ho comentàvem durant la campanya, que els programes electorals reflecteixen les necessitats d’aquell moment però han de ser dinàmics, com les persones i la societat en la que vivim. El diumenge 4 de juny a la tarda serà un bon moment per donar compte d’aquests dos anys!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 25 de Maig de 2017 11:01 am Respon

  Vull ressaltar molt especialment la labor que s’està fent des de la regidoria d’Urbanisme i Ocupació sense menys preuar les altres que també estan funcionant molt bé; però que la gent tingui feina o considero molt i molt important.
  VEIEM LES XIFRES DE L’ATUR DEL ABRIL PASSAT:
  El atur a baixat el mes d’Abril un 5,94 % a La Bisbal i s’ha situat a la xifra de 301 aturats, es a dir 19 aturats menys que el anterior mes de Març que n’eren 320.

  XIFRES D’ANYS ANTERIORS EN EL MATEIX MES D’ABRIL:
  2016 regidoria CDC. 368 aturats.
  2015 Inici regidoria CDC. 369 aturats.
  2014 regidoria ERC. 402 aturats
  2013 regidoria ERC. 440 aturats.
  2012 regidoria ERC. 424 aturats.
  2011 regidoria ERC. 388 aturats.
  2010 regidoria ERC. 399 aturats.
  Remarcar també que amb les regidories en mans de ERC. a l’ajuntament i havia una plantilla de personal mes gran, que entrava i sortia segons els convenia. I que es pagaven per via dels impostos, es a dir de la butxaca de tots .

Deixa un comentari