Dilluns 22 de maig: lliurament xec nadó i berenar-sopar de Pdecat pel 4 de juny

Avui dilluns 22 de maig destaco el lliurament dels xecs nadó.

XecNadóNomés començar la legislatura vam aprovar les bases de les subvencions per la natalitat i adopció, i aquest és el segon any que es convoquen i s’aproven. El xec nadó és un incentiu a les famílies que durant el 2016 ha tingut un fill/a per naixement o adopció.
Aquest xec és un talonari amb 10 vals de 10€ cadascú per consumir als comerços de la Bisbal. Per tant, també afavoreix als comerços bisbalencs.
Avui hem entregat xecs nadó a 19 famílies bisbalenques pels naixements el 2016 de l’Axel, Dulce, Alguer, Daphne, Edurne, Sara, Paula, Ian, Mia, Roi, Raúl, Mario, Oliu, Aidam, Héctor, Eidan, Fèlix, Inés i Martina. D’aquests n’hi ha 3 que avui no han pogut venir i ja ho vindran a buscar a l’Ajuntament.

CartellPdecatAl vespre acabant els cartells del berenar-sopar que organitzem des del Partit Demòcrata de La Bisbal pel proper diumenge 4 de juny a les 7 de la tarda.
Ja fa bastants anys que organitzem un dinar o un berenar prop de Nadal i un altre a la primavera o estiu.
Aprofitem aquest de juny per fer balanç d’aquests dos anys de govern. Seria un plaer compartit la tarda amb vosaltres, animeu-vos a venir!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari