Dijous 25 de maig: comissió de seguiment d’Aqualia i primera reunió del Club de lectura

Un dijous al matí centrat en el servei d’abastament d’aigua.

Com bé sabeu els que seguiu el bloc, cada mes fem una reunió de la comissió de seguiment del servei d’aigua amb la part política (equip de govern), part administrativa (secretari) i l’empresa concessionària (Aqualia). Anem fent avanços en la millora de la xarxa tant per part de l’Ajuntament com per part de l’empresa però quan s’han perdut 8 anys, costa molt remontar.
Després de la comissió de seguiment, ens hem reunit la regidora d’esports, el representant d’Aqualia i jo mateixa per parlar de la gestió de la piscina d’aquest estiu que portarà l’empresa Aqualia.
Hem fet repàs de tot i aclarit quan seran els cursets de natació. d’aquí uns dies ja repartirem la informació.

ClubLecturaA la tarda ha començat un nou projecte des de la Regidoria de Cultura, la Biblioteca i un grup de nois i noies: club de lectura per lectors d’entre 10 i 14 anys.
Des de la biblioteca s’ha fet difusió i alguns dels alumnes de 6è també.
Avui ha estat tot un èxit amb 7 assistents que han triat el llibre que començaran a llegir d’aquí unes setmanes. Demà tornen a tenir sessió i segurament s’apuntarà algú més.
Com que ara estem a la Xarxa de Biblioteques de Catalunya, poden demanar més llibres d’un mateix títol per poder fer el club de lectura.
Una gran notícia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari