Dissabte 22 d’abril: gran vigília de Sant Jordi!

Dissabte de vigília de Sant Jordi ple d’activitats!

DinarDissabteAl matí a comprar, com sempre, als comerços bisbalencs per tenir el rebost a punt per la setmana que ve.
Al migdia anem a buscar el dinar a la Rostisseria Montserrat on la Montse i la Rosanna ja ens ho tenen preparat. Tot molt bo i ho rematem amb unes postres de Sant Jordi de l’Obrador del Vendrell, pastís de Sant Jordi i macarons gegants de Sant Jordi també.

Postres2Postres1

CarnetSón les 5 de la tarda quan anem a la biblioteca municipal per fer-nos el carnet de la xarxa de biblioteques i agafem un llibre. Una gran sorpresa que tota la tarda fos un no parar de veïns i veïnes de la Bisbal a la Biblioteca!

 

Quadres AntoniaAbans de tancar, vam marxar per anar a l’exposició de pintura de l’Antònia Poch, organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada.
És una exposició de quadres que pinta l’Antònia que heu de veure. Felicitats Antònia!

 

Escacs2D’aquí anem a la Societat on fem la cloenda de la temporada 2016/17 d’escacs i de l’escola d’escacs.Escacs1
A la Societat hi ha club d’escacs des de fa 45 o 46 anys que, cada any sense interrupcions, han participat en tornejos per equips, individuals, …
Jo també hi havia jugat i ara són els meus fills els que van a l’escola d’escacs. És molt important saber jugar a escacs i aprendre’n l’estratègia, saber pensar en totes les opcions abans de tirar, estar en silenci una bona estona, tenir paciència i no voler córrer.
Després del berenar sopar, el president del club d’escacs Joan Solé ens va dirigir unes paraules i després vam entregar els diplomes d’assistència a aquesta temporada. Ara a per la següent!!

Escacs3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari