Diumenge 23 d’abril: Gran dia de Sant Jordi

Avui és el gran dia de Sant Jordi!

SantJordi1Començo el dia amb roses i llibres, la millor manera per començar la diada!
A les 11 del matí vaig cap a la pista per ajudar la Judith, regidora de cultura, a col·locar les bosses dels premis infantils.

Aquest matí fem el lliurament dels premis literaris infantils de l’escola Ull de Vent. ElsPremisInfantils1 més petits fan dibuixos de Sant Jordi i a partir de 1r de primària ja fan rodolins o redaccions. Aquest any el tema era fer una història diferent o moderna de Sant Jordi i el resultat és espectacular!
El jurat han estat els mestres i dos persones de l’Ajuntament (que no tinguin fills a l’escola) i ens han comentat que ja estat difícil triar els guanyadors.
Comencem el lliurament cridant els dos guanyadors de cada classe perquè pugin a l’escenari, on l’equip de govern entreguem els diplomes i els premis.
Un agraïment a la Diputació de Tarragona que, un any més, ens envien llibres per donar als premiats. Gràcies al Diputat de cultura i baixpenedesenc Joan Olivella per l’aportació!
Mag1Després del lliurament, l’actuació del Mag Selvin que ens deixa a tots amb els ulls ben oberts i la boca oberta pels trucs de màgia i també ens fa riure!
Acabem amb un pica-pica amb refrescs ben frescos que s’agraeixen amb el matí calorós de Sant Jordi.

A 2 quarts de 7 de la tarda comencem el lliurament dels premis del concursPremisAdults1 literari d’adults, on s’han presentat més de 30 obres de prosa i poesia.
És la 9na edició del concurs literari però el 2n que organitzem des de la Regidoria de Cultura, perquè en les dues legislatures anteriors l’equip de govern no va col·laborar ni autoritzar fer el lliurament en espais municipals.
Si estem aquí és gràcies a les persones d’AdB (Associació per la Dignitat de la Bisbal) que van crear aquest concurs literari i que van lluitar any rere any perquè la Bisbal seguís tenint concurs literari. Moltes gràcies a tots i totes!

PremisAdults2
Quico2Va ser una vetllada emocionant i va acabar de la millor manera possible: ambQuico3 l’actuació del Quico el Cèlio, el noi i el mut de Ferreries. L’auditori ple i gent dreta per gaudir del seu espectacle.

Gran diada de Sant Jordi a la Bisbal on reafirmem que la lectura, els llibres i la cultura és molt viva a la Bisbal!

Quico1

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari