26 i 27 de novembre: Colònia Güell, Quartet Mèlt, Associació Dones la Roca Foradada i Concert Corals Antistiana

Cap de setmana cultural i de reivindicació!

Colònia1Comencem el dissabte 26 de novembre al matí a Santa Coloma de Cervelló, a la Colònia Güell. L’Aniol va veure anunciat el Canal Super 3 “Oh Happy Gaudí”, que durant varis dissabtes combinava una visita a la Colònia Güell amb un concert d’un dels grups d'”Oh! Happy day!”. Van triar el Quartet Mèlt i és el que vam reservar.Colònia2
Una visita guiada molt interessant de la Colònia Güell de com vivien, com treballaven i una visita també de la cripta d’Antoni Gaudí dins la Colònia. Una cripta impressionant que és on gaudim del concert.
Quartet MèltEl Quartet Mèlt van ser els guanyadors de l’última edició d'”Oh Happy Day”, que vam seguir tota la família la temporada passada. El Quartet Mèlt em va impressionar perquè agafaven qualsevol cançó i la interpretaven fent-la sentir diferent, a quatre veus però com un sol conjunt, s’ha d’escoltar!

Dones1A la tarda vaig arribar a temps d’anar a l’acte organitzat per l’Associació de Dones la Roca ForadadaDones2 contra la violència de gènere. Aquest any amb la pel·lícula “North Country” (“En tierra de hombres”) on tracta de la violència de gènere a l’institut, a la família i a la feina. Una pel·lícula recomanable!
A l’acabar vam disfrutar d’un berenar preparat per la junta de l’Associació de Dones de pa amb tomàquet i embotits, olives i cava. Vam aprofitar per comentar la pel·lícula.

Concert3Diumenge a la tarda assistim al Concert de Tardor al CMC, dins la Campanya per la reparació deConcert2 l’orgue de la Bisbal. Avui amb l’actuació de l’Orquestra Simfònica “Treu-li la pols al teu instrument”, una orquestra formada per diferents músics de la Conca de Barberà i comarques veïnes que ens han obsequiat amb un concert amb músiques de sèries de televisió i altres cançons conegudes.Concert1
Un homenatge al Joan Ferré que n’havia format part.
La millor manera de gaudir d’un diumenge plujós!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari