Divendres 25 de novembre: Garantia Juvenil, Conveni amb La Caixa, decoració nadalenca a l’escola i xerrada per la Marató

Garantia JuvenilEl 15 de novembre, 5 joves van començar a treballar a l’Ajuntament per 6 mesos en pràctiques gràcies a la subvenció rebuda del SOC de la Generalitat de 55.000 € dins el programa de Garantia Juvenil.
Avui ens hem fet la foto perquè en aquests 10 dies estaven tan enfeinats que no trobàvem el moment. Són 5 joves molt treballadors amb moltes ganes d’aprendre i de fer feina. Seran sis mesos molt productius!!

CartellAl migdia la Maguy regidora de Serveis Socials i jo, hem rebut a la Cristina Parra, directora deConveniCaixa l’oficina de La Caixa a La Bisbal i l’Alexis Gómez, director de Banca d’Institucions a Tarragona de CaixaBank. El motiu és la signatura d’un conveni de 1.200€ de l’Obra Social perquè els nens i nenes de la Bisbal contemplats a serveis socials i, per tant, de famílies amb pocs recursos econòmics, puguin gaudir del Casal de Nadal que organitzem l’Ajuntament des de la regidoria de lleure.
Una molt bona notícia!

Nadal1A les 3 del migdia els pares i mares que podíem, hem anat a l’escola de dalt a ajudar els nostres fillsNadal2 a fer la decoració nadalenca de tota l’escola.
Avui he anat a la classe del Magí a 3r, la feina era fer la decoració per enganxar a les finestres. Una tasca laboriosa on hem gaudit grans i petits.
Abans d’acabar he anat també a veure l’Aniol a 6è que feien la decoració de l’arbre.

A quarts de 8 de la tarda cap al CMC per la xerrada de la Marató de TV3 d’enguany “Tots tenim un costat bo o molt Marato1bo”, per recaptar fons per la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
Hem tingut el gran honor que la xerrada fos a càrrec de la Laura Colàs, investigadora de la Universitat de Lleida que a la Bisbal la coneixem perquè és la parella del Jaume Solé de Cal Cintet.Marato2
Abans de començar m’ha comentat que per ella era un repte aquesta xerrada perquè està acostumada a parlar en públic però amb  investigadors i persones enteses en aquests temes, no dirigir-se a un públic com el d’avui que no som estudiosos de la matèria.
Doncs puc assegurar que ho ha aconseguit perquè hem entès tot el que explicava d’una manera molt planera i interessant. Es nota que l’apassiona la investigació i ens ha explicat la seva importància i també d’on venen els fons per poder investigar. A part de la Marató de TV3 que finança projectes molt importants, la investigació també es finança de l’estat i de la Generalitat de Catalunya a través dels nostres impostos, fet que convé recordar.
Amb aquesta xerrada he entès millor en què consisteixen tant l’ictus com les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i la importància de la investigació en aquests camps per entendre millor què són i com es poden evitar i curar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

3 Comments

 1. Erc La Bisbal del Penedes 4 de desembre de 2016 8:36 pm Respon

  Sra. Ferré, carai! Quina bona notícia… però,,,, perquè no signen convenis per uns altres ajuts de política social? Veien la noticia ens sona una mica a voler ensabonar a l’entitat financera, que per cert, ells si que es preocupen de fer bona propaganda amb la foto corporativa, no com vosté que en lloc de semblar que està a les dependències municipals, sembla que estigui a la central de la Diagonal de Barcelona de l’entitat bancaria.
  Li recordo Sra. Ferré, que durant els anys que Esquerra Republicana vem estar al poder, el casal de nadal ERA GRATUÏT PER A TOTS ELS NENS DE LA BISBAL! No era necessari fer pagar a ningú perquè no calia contractar a cap empresa externa per fer cap casal. El personal era el monitoratge que ja estava contractat per l’ajuntament i simplement es limitaven a treballar per les hores que ja estaven contractats. Així doncs, deixi d’enganys i de fer política de demagògia i treballi pel que realment ha de treballar.
  A més li recordo que els caps de setmana de les vacances nadalenques, l’ajuntament també feina CINEMA INFANTIL per a nens totalment GRATUÍT , i mentre molts pares i mares podien fer les compres nadalenques amb total tranquil.litat. Una cosa més, que gràcies al sei taranna la bisbal ha perdut.

  http://ercamlabisbaldelpenedes.blogspot.com.es/

  • Agnès Ferré 6 de desembre de 2016 10:39 am Respon

   El “gratis” no existeix algú ho paga. El casal que dieu que fèieu, es pagava amb els diners de tots.
   El Casal que organitzem per segon any és subvencionat, o sigui, que els usuaris no paguen tot el que val i pels usuaris de serveis socials és subvencionat el 100% per l’Obra Social de La Caixa.
   Amb això responc el que poseu al vostre post, deixant de banda les mentides i demagògia habitual en el vostre grup.

   http://agnesferre.cat

 2. Erc La Bisbal del Penedes 10 de desembre de 2016 7:52 pm Respon

  SEGON COP QUE PUBLIQUEM RESPOSTA. A VEURE SI AQUESTA VEGADA NO IMPOSA CENSURA I PUBLICA TOT EL QUE ES DIU
  que us sembla?
  Sra. Alcaldessa,
  Anem a veure, es deu pensar vosté que ens enganya o ens vols tractar d’ineptes?
  Sabem que vostè és una persona molt amiga d’externalitzar serveis. Clar, no sabem si és per interès propi o pel bé del poble, cosa que dubtem. Li explicarem el perquè del nostre dubte. Amb una taxa d’atur tan elevada com té la Bisbal del Penedes, no és més viable fer contractacions a la gent del poble i no haver d’anar als pobles del costat?, com per exemple, Calafell, Cunit, Vendrell…. Són exemples Sra. Alcaldessa. Diem aquests pobles com podríem dir altres…. Però aquests veiem que li fan especial gràcia.
  No entenem com havent personal qualificat al poble, vostè només vol contractar serveis d’empreses del Vendrell per exemple. Aquest servei no és podria fer amb gent de la Bisbal. Segur que si oi?
  Referent al tema de la subvenció de l’Obra Social de La Caixa. Molt bé! Clar que si, treballem per la gent del poble que necessiti una ajuda. Però si no cal, no cal. Hauria de començar a tenir una mica més de cor amb les famílies necessitades. Sap una cosa? Ser bo i ajudar als altres no vol dir anar a missa els diumenges.
  Sobre la demagògia i mentides, ens sembla que abans de veure la palla a l’ull aliè hauria de veure vostè com té casa seva.

  http://ercamlabisbaldelpenedes.blogspot.com.es/

Deixa un comentari