Dimecres 30 de novembre: votacions el Consell Escolar, festa d’aniversari i Consell Comarcal

Els dimecres sempre són intensos però aquest, a més, és variat.

ConsellEscolarA les 9 del matí he anat a votar a les eleccions pel Consell Escolar de l’escola Ull de Vent. Hem d’escollir tres representants dels pares i mares dels nens i nenes de l’escola i se n’han presentat 7, tot un èxit!
A l’anar a votar m’he trobat a la Leo, que també es presenta.
A mitja tarda ja sortien els resultats publicats al bloc de l’escola. Hi ha hagut molta participació i això demostra l’interés dels pares amb l’escola. Vull felicitar a les 7 persones que s’han presentat, felicitar i encoratjar a la Tònia, la Leo i l’Elisenda, les tres que han sortit escollides, i felicitar també a la resta de candidats, la Irene, l’Anna, l’Andrés Luís i el Joan Marc.
Estic convençuda que seran unes grans representants dels pares i mares al Consell Escolar!

De la votació he anat a l’Ajuntament que sempre hi ha molta feina, i més aquests dies amb el pressupost 2017. El mes de desembre que comencem demà és un mes “estrany” perquè la setmana que ve és mig inhàbil i després hi ha dues setmanes senceres de feina i ja estem a Nadal i Cap d’Any. Això fa que ara sembla que no quedi temps per res!

XiquiparcAquesta tarda he anat a un xiquiparc amb una festa d’aniversari d’un amic del Magí. S’ho han passat la mar de bé i les mames hem aprofitat per xerrar i fins i tot per fer-nos una fotografia amb un Minium!!

De la festa al Consell Comarcal, a la Junta de Govern. Al Consell també es nota que s’acaba l’any, perquè avui hem aprovat vàries pròrrogues de contractes de diferents serveis pel 2017.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari