Dimarts 22 de novembre: reunió ocupació al Consell Comarcal, 27ena Nit del Turisme i canvi de llibre

Aquest matí reunió interessant al Consell Comarcal per temes d’ocupació. Érem la majoria de tècnics i regidors d’ocupació de la comarca. Un dels temes tractats és els TREFO que són els plans de formació i ocupació que ens venen de la Generalitat, per contractes de 6 mesos a persones desocupades que no no cobren cap subsidi, majoritàriament.
A part d’aquest hem tractat altres temes comarcals d’ocupació.

TurismeA la tarda/vespre la Judith, regidora de Cultura, i jo hem assistit a la 27na Nit delTurisme1 Turisme, organitzada per la Diputació de Tarragona i el Patronat de Turisme de la Diputació. Un esdeveniment que aplega el conjunt del sector turístic públic i privat, de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. A part s’entreguen els premis Costa Daurada i Jordi Cartanyà que han guanyat els Ajuntaments de Cambrils i l’Espluga de Francolí i el director de l’agència de Turisme de la Generalitat Octavi Bono.
És al Centre de Convencions de Port Aventura, acte presidit pel President de la Generalitat MH Carles Puigdemont, on ens hem trobat molts alcaldes, alcaldesses i regidors i regidores.

llibreAbans d’anar a la Nit del Turisme, he anat a la biblioteca per tornar el llibre “El caso de la modelo extraviada”, d’Eduardo Mendoza, i agafar “La noia del tren” de Paula Hawkin.
“El caso de la modelo extraviada” és recomanable, primer em va costar una mica pel llenguatge recargolat però a mesura que avança la història, t’hi enganxes! És misteri, misèria, supervivència i vida.
Deixo per demà començar “La noia del tren”, que hem arribat tard!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari