Dilluns 21 de novembre: pluja, inici del taller d’Smartphones, fi de curs del parc de salut i preparant el dinar de tardor de PDECat

PlujaComencem una setmana plujosa, una pluja que mai cau a gust de tothom però que feia molta falta. De moment plou bé i sense vent, que per ser la Bisbal això ja és molt!

 

 


Aquest matí ha començat la primera de dues sessions del taller gratuït d’Smartphones i tablets per majors de 55 anys. És un curs per tenir nocions bàsiques sobre els telèfons intel·ligents i treure’n el màxim profit.
Aquest curs ve a través de les regidories de cultura i de la gent gran, gràcies a l’oferiment del servei de biblioteques de Catalunya amb la Fundació Pere Tarrès i la Fundación Vodafone España.
Han començat 16 persones i han sortit entusiasmades per la manera d’explicar del professor.

Gent granA part de començar aquest taller, avui s’ha fet el final de curs de l’ús del parc de salut.Gent gran cartell A finals d’octubre van començar les 5 sessions gratuïtes, a càrrec de la Diputació de Tarragona, de l’ús del parc de salut del nucli. L’últim dia és dimecres però no hi podran assistir totes les usuàries i per això avui fan el final de curs. Estan molt satisfetes de tot el que han après i ens han demanat més sessions!

DinarCada any fem dos dinars l’any organitzats pel partit a nivell local. El de tardor serà el proper diumenge 11 de desembre a la Societat. Avui havíem de repartir els papers per les cases del nucli però, amb la pluja, ho postposem.
Igualment pel facebook ja hem començat a donar-ho a conèixer perquè s’apunti tothom qui vulgui compartir un dinar i una bona estona per conversar amb bona companyia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari