Dimecres 23 de novembre: visites, Consorci Universitari del Baix Penedès i Consell d’alcaldes

Segon dia de pluja intermitent.
Matí de visites a l’Ajuntament, visites de veïns per diversos temes, molt interessants.

A la tarda Consorci Universitari del Baix Penedès al Consell Comarcal. En formem part els municipis de la comarca, representants pels alcaldes i alcaldesses. Un consorci que va néixer amb la voluntat de tenir universitat a la comarca i s’ha aconseguit. Ara ens plantegem canviar/ampliar el consorci amb temes d’ocupació però s’ha d’estudiar les possibilitats legals i operatives del consorci.
Unanimitat dels assistents de potenciar la ocupació comarcal i buscar les millors opcions.

ImatgeCCBPSeguidament hem tingut Consell d’Alcaldes. Primer ens han presentat l’ONG Smiles for Children amb un bisbalenc al capdavant, en Carles Castelló, que avui no ha pogut venir i ens ha fet la presentació en Xavi Mitjans.
Ha presentat què són, quins objectius tenen i les accions que estan fent ara i les de futur. Hi havia municipis que desconeixien aquesta iniciativa i només per això ja ha valgut la pena que la presentessin. Persones compromeses, sobretot amb els nens del Nepal, que aconsegueixen escampar rialles amb els seus projectes, rialles que els nens i nenes de Nepal no haurien d’haver perdut mai.
Després hem seguit amb diversos temes com els serveis a prestar pel Consell als municipis pel 2017 i altres d’interès.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari