Dimarts 15 de novembre: comença Garantia Juvenil i convocatòria Junta Govern

Avui han començat els 5 joves de Garantia Juvenil per les 5 places que tenim aprovades per contractes de 6 mesos:

Joves– Administració general: tasques administratives, atenció al públic, registre d’entrades i sortides i funcionament del servei SOM.
– Administració i temes de personal: vacances, baixes, relació de llocs de treball, …
– Dinamitzadora cultural i de joventut: Dinamitzar el PIJ (Punt d’informació juvenil), desenvolupar el pla local de joventut, persona de contacte amb les associacions i entitats per programació d’activitats, …
– 2 Informàtics: una part més mecànica de la informàtica d’arreglar torres, equips, .., també repassar el telecentre de la biblioteca, revisar maquinària oficines ajuntament, fer bases de dades, …

Ha estat el primer dia però s’han de felicitar perquè son joves molt preparats, amb moltes ganes de treballar i aprendre i ja ho han demostrat!

Al migdia hem convocat la Junta de Govern per aquest dijous amb punts importants com l’aprovació de l’entrega de premis del concurs d’idees, la ratificació del conveni amb el Consell Comarcal per un Centre Obert, contractació del Casal de Nadal i la creació de la comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua.

Per la tarda he quedat amb la Ma Carmen Burgos, que feia massa temps que no sèiem a parlar i posar-nos al dia. Amb la Ma Carmen vam compartir l’anterior legislatura com a regidores de convergència a la oposició amb el govern d’ERC. Quins 4 anys!!
Ara mirant-ho de fa ja més d’un any, hem recordat el que vam aprendre de l’anterior equip de govern: com no havíem de fer les coses i com no ens havíem de comportar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari