Dijous 17 de novembre: Junta de Govern i conferència del Sr Grau

Dijous marcat per la Junta de Govern Local, d’on destaco els següents acords:

– aprovar l’atorgament dels premis del concurs d’idees, atorgant el 1r premi de 2.000€ a qui va presentar la idea A i el segon premi de 1.000€ a qui va presentar la idea B. D’aquesta manera tanquem el concurs d’idees pel poliesportiu municipal, i seguim preparant les bases per treure a concurs la redacció del projecte de la idea guanyadora.
– crear la comissió de seguiment de la gestió del servei d’abastiment d’aigua, amb el secretari, tres representants de l’Ajuntament (Pere, Maguy i jo) i un representant de l’empresa Aqualia. Fa més d’un any que ens reunim però no havíem constituït formalment la comissió de seguiment.
– el contracte menor pel Casal de Nadal amb la Ballaruga, la mateixa empresa que va organitzar el Casal d’Estiu, a través de la regidoria de lleure. Enguany el Casal de Nadal són dues setmanes i ben aviat repartirem la informació.
– contracte menor per dos llums solars a les estacions d’autobusos de Santa Cristina i la Masieta, a través de la regidoria de barris. Una demanda històrica que es farà efectiva en poques setmanes!
– conveni entre l’Ajuntament i el Consell comarcal, a través de la conselleria de Benestar Social i la regidora de serveis socials, pel Centre Obert, comentat la setmana passada.

GrauCartellA la tarda he assistit a la xerrada sobre Josep Grau Riba, un alcalde vilafranquí nascut a La Bisbal, assassinat pel franquisme. A càrrec del seu nét Jaume Grau i acompanyat pel Jordi Ferran.Grau1
Tot va començar amb l’article al diari El 3 de Vuit d’en Jaume Grau de fa unes setmanes, on vam descobrir que un alcalde de Vilafranca va ser assassinat pel franquisme i aquest havia nascut a la Bisbal.
De seguida el Jordi es va posar en contacte amb el diari i a partir d’aquí es va iniciar el contacte amb el Jaume. Ens ho va posar molt fàcil i de seguida vam trobar dia i hora per la xerrada.
Grau2Sembla que faci segles i no fa ni cent anys d’aquest episodi que no podem deixar que es perdi en l’oblit.
Ha estat molt interessant, emotiu i una descoberta per la majoria dels assistents. En definitiva, un homenatge al Sr. Josep Grau!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari