12 i 13 de novembre: votacions a PDECAT i sopar de cloenda de temporada dels Nens del Vendrell

Dissabte marcat per les eleccions de PDECAT de consellers nacionals i dels àmbits. Diria que les penúltimes eleccions d’enguany!

VotacióAl Baix Penedès havíem de votar dos consellers (entre tres candidats) i seran el Julio Ramon de Cunit i l’Eva Ma Serramià del Vendrell. Felicito als dos nous consellers i estic convençuda que seran uns grans representants de la comarca al consell nacional, però em sap greu que el Jordi Marlès de Llorenç no hagi entrat de conseller perquè els municipis petits i mitjans de la comarca tindrien un bon representant!
També votàvem les diferents candidatures als àmbits del partit, són candidatures de país i no de comarca. Cadascú votava als àmbits als que està inscrit dins el partit i, en el meu cas, són economia i territori.
A seguir construint partit i país!

SoparNens2Al vespre assistia al sopar de final de temporada del Nens del Vendrell, gràcies Nens per la invitació! Un sopar de gala al Xaloquell amb tota la colla i alcaldes de la comarca on han actuat enguany.SoparNens
La Bisbal sempre ha tingut molt bona relació amb els Nens i hi ha hagut i hi ha bisbalencs i bisbalenques amb els Nens, però amb la prohibició de l’anterior alcalde fa uns anys a què els Nens poguessin assajar a la Plaça, va refredar la relació. A finals d’any passat van començar les converses entre l’equip de govern i el president i el cap de Colla des Nens, el Pere i el Ruben, per recuperar la bona relació i que els Nens tornessin a actuar a la Bisbal.
Aquest 10 de setembre han tornat a la Bisbal i l’any que ve hi tornaran!
En aquest sopar de dissabte, no era només el sopar de temporada sinó la celebració d’una gran temporada d’èxits castellers, de creixement de la colla i de celebració dels 90 anys dels Nens.
CavaNensSopar molt agradable amb final molt emocionant amb els diferents reconeixements a membres de la colla. Vam brindar amb el cava Jané Ventura especial del 3 de 9 de l’any passat dels Nens i el Gerard Jané ens va presentar un nou cava amb un etiquetatge especial per celebrar els 90 anys dels Nens, i que es podrà adquirir d’aquí unes tres setmanes.
Sou molt grans Nens!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari