20 i 21 d’agost: Festa al Priorat, Torneig Salva Ribas i aniversari de l’Aniol

Últim cap de setmana de festes d’estiu a la Bisbal.

Priorat1Vam començar el segon cap de setmana de juliol a l’Ortigós i no hem parat fins ara alPriorat2 Priorat! Tenim la sort de comptar amb associacions de veïns que organitzen unes magnífiques festes!
Divendres a la nit hi havia el sopar de veïns, un bon sopar amb molt bona companyia. Després de sopar, vàries veïnes del Priorat ens van oferir unes sevillanes, felicitats a les artistes!
Després hi havia ball, un ball molt animat que de seguida va omplir la pista.

FutbolRamAbans d’anar al Priorat era al XVI Torneig en memorial del Salvador Ribas Miró, convidada per la família. Tots aquests anys organitzen un torneig de primer nivell amb equips juvenils. Aquest any amb la Damm, que és on va jugar el Salva, el Múrcia, el Nàstic i una selecció de Tarragona de la Federació.
Dissabte jugaven els dos partits i els guanyadors de cada partit jugaven la final de diumenge.
Futbol2Entremig dels dos partit es fa l’homenatge, molt emotiu, amb el Cant dels OcellsFutbolBous interpretada al violoncel mentre els Bous desplegaven una pancarta commemorativa. Els organitzadors entreguen un obsequi a totes les persones que fan possible el torneig i també a les autoritats presents: President de la Federació Sr Vives, Martí Carnicer alcalde del Vendrell, Ferran Trillas regidor d’esports de l’Ajuntament del Vendrell, Magí Pallarés alcalde de Sant Jaume, Imma Costa alcaldessa de la Juncosa i jo mateixa. També ens acompanyava el Sr Sadurní, ex-jugador del Barça, i la seva dona.
Aquest torneig és un merescut homenatge al Salva i a tota la seva família.

FutbolFutbol1

Diumenge continuava la festa al Priorat però no hi vaig poder anar. Al matí però hi han anat els regidors Feliu i Judith.
Jo tenia feina a casa fent coques per la festa de la tarda a la piscina. L’Aniol fa els anys a l’agost i fa molts anys que ho celebrem a la piscina i s’ho passen molt bé!
Fa 11 anys, com passa el temps!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari