Finals d’agost: vacances a Dinamarca!

Després de totes les festes d’aquest estiu a la Bisbal, teníem planejades unes vacances familiars a Dinamarca començant per la capital Copenhaguen, després a la ciutat d’Odense i acabant al parc de Legoland a Billund.

És un país que recomano visitar per la tranquil·litat i la natura sobretot.
CopenhaguenLa capital és tranquil·la i la majoria de la gent es mou en bicicleta on moltes portenzoo un carretó afegit per portar-hi la canalla. A part de passejar per la ciutat, vam visitar el Zoo que és molt gran, amb espais molt amplis pels animals, molt nét i ben conservat. El Zoo és dins els jardins de Frederiksberg, un espai verd preciós.
Tampoc et pots perdre el parc Tívoli al mig de la ciutat, una barreja de parc d’atraccions, jardins, restaurants i música. Ens va agradar tant que hi vam anar dues tardes!

Odense2Després vam visitar Odense que és la ciutat natal de HC Andersen, una ciutat deOdense conte amb moltes zones verdes, un parc infantil molt gran i amb detalls dels contes d’Andersen per tota la ciutat. Vam tenir la sort d’enganxar festivals de música i trobaves circ i música a varis racons de la ciutat. Això sí, fins les 6 de la tarda que després ja és tard!

EgeskovDes d’Odense ens vam desplaçar amb tren i després caminant al castell d’Egeskov, un preciós castells amb jardins, laberints i zones infantils i de pícnic que no te les acabes! Ideal per nens on pots pujar per passarel·les entre els arbres, jugar, córrer, … Un  gran dia!

LegolandI acabem a Legoland, on gaudeixes de la gran varietat de figures fetes amb Lego iLegoland2 moltes atraccions.

Han estat uns dies especials en família, gaudint de Dinamarca, veient que encara ens queda molt per aprendre d’un país respectuós amb l’entorn i amb les persones, on es prenen la vida amb més tranquil·litat.
L’únic que no és envejable, al meu parer, és el menjar. Com la dieta mediterrània no hi ha res! I això ens ho envegen!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari