Divendres 19 d’agost: Sant Magí, reunió d’ocupació al CCBP i Festa Major a Albinyana

Avui és Sant Magí i a casa en tenim un de Magí!

Anem per feina i comencem per la reunió al Consell Comarcal per la sol·licitud de subvenció al SOC per l’elaboració d’un Pla estratègic d’àmbit comarcal.
L’any passat ja es va fer la primera part del Pla estratègic comarcal que era la diagnosi i la reunió d’avui era per demanar subvenció per elaborar un Pla Estratègic de desenvolupament econòmic i d’ocupació del Baix Penedès 2017/22.
Érem representats la major part dels ajuntaments de la comarca i tant la presidenta com la consellera d’ocupació ens han informat dels terminis per demanar-ho a nivell comarcal.
És un pas important com a comarca i des de la Bisbal ja hem fet constar la nostra voluntat de participar-hi.

Aquesta tarda hem anat tota la família al cine, on el Magí ha triat la película “Mascotas”. Molt divertida! on expliquen què fan les mascotes quan no som a casa.

AlbinyanaAl vespre hem vist el correfoc i pregó de la Festa Major d’Albinyana. El pregó ha estat a càrrec del Peyu, popular pel programa a RAC1 i per la seva participació a “Alguna pregunta més?” i “Comic’s Show”. Ha estat un pregó graciós on ens ha explicat que aquest matí ha trucat a varis veïns d’Albinyana i els hi preguntava per la Festa Major, després el Peyu ens ho explicava amb la seva gràcia particular!
He compartit balcó amb l’alcalde Quim Nin, la regidora Marifé Merchán, i la resta d’equip de govern i oposició, juntament amb el rector Mn. Serra i l’inspector Agustí del cos de Mossos d’Esquadra.

Just acabat el pregó començava l’actuació dels Nens del Vendrell i els Nois de la Torre però ja hem marxat cap a casa a dormir, que els nens tenien son.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari