Dijous 18 d’agost: Junta de Govern, obertura pliques menjador llar d’infants i tarda de descans a Tarragona

Dijous amb Junta de Govern a les 11 del matí.

Ajuntament1És una Junta amb pocs punts a l’ordre del dia però molt importants:
– aprovar el pla de seguretat i salut de l’obra de trasllat de la cuina de l’institut a l’escola Ull de Vent. Ara ja tindrem tots els passos fets i ja es podrà dur a terme aquest trasllat. Una obra important que permetrà cuinar directament a l’escola sense necessitat de càtering.

– pagament de la subvenció per autònoms. Ja fa uns mesos que es va obrir la convocatòria però entre alguna al.legació i aprovació definitiva, ara aprovem ja el pagament. ÉS un total de 4.660€ que correspon a dos nous autònoms del 2015.

– pagament de la subvenció per creació de llocs de treball. És el mateix procediment que l’anterior punt. Aquí l’import total és de 20.719€ per quatre empreses que en total van contractar 11,3 bisbalencs/ques el 2015. Hi ha decimals en les persones contractades perquè es referencia a l’any i si el contracte és inferior a l’any es compten els mesos i és quan surten els decimals.

A les 12 del migdia es constituïa la mesa de contractació per la gestió del menjador de la llar d’infants. Avui obríem el sobre A i el C i la setmana que ve s’obrirà el B (oferta econòmica). S’ha presentat només una empresa.

Després de la mesa de contractació hem marxat a Tarragona a casa d’una amics per dinar, piscina, xerrar i platja. Una tarda ideal amb molt bona companyia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari