Dimecres 17 d’agost, últim acte de Festa Major: premis Instagram, Pastanaga i Video Box

Avui dimecres comença a sortir el cansament de tots aquests dies, però al matí cap a l’Ajuntament!
Al matí dues reunions molt importants una amb l’Associació de veïns de l’Esplai i després amb el Departament d’Urbanisme de la Generalitat a Tarragona.

Per la tarda els preparatius de l’entrega de premis. Comencem a les 8 de la tarda amb els premis Instagram.
InstagramPer la pantalla de l’auditori del CMC van sortint les fotografies seleccionades, unes 40 d’entre més de 400 que han participat. Aquest any comptàvem amb en Lluís Camell entre el jurat. El Lluís és un professional de l’audiovisual i un gran fotògraf i li agraeixo que volgués formar-ne part. Avui no ha pogut venir a l’entrega de premis per motius professionals.
Després el regidor de festes el Feliu i jo hem pujat per entregar els premis, quatre premis més el premi del públic.
El primer ha estat el Raúl, el segon la Rina, el tercer l’Eli Borreda i el quart l’Eva Marcé. El premi més votat pel públic ha estat pel Robert Vallès.
Cada any costa més triar les fotografies guanyadores pel gran nombre de fotografies que hi participen i per la gran qualitat!!
Els premis són vals per dinar i sopar als bars i restaurants de la Bisbal.

EsventatsUna vegada acabats els premis Instagram, donem pas als Esventats amb els premis delEsventats1 joc l'”Assassí de la Pastanaga”. Han entregat dos premis als “assassins” amb més víctimes, que han estat primer l’Esther Vives, segon el Manel Rodríguez, que no va poder venir a recollir el premi, i tercera la Tresa Ma Turdiu i el premi a la pastanaga més original per l’Eli Guasch.
És el segon any d’aquest joc i ha tingut molts inscrits. L’any que ve més!

VideoBoxEncara no estem de premis! Enguany, des de la regidoria de joventut, s’ha organitzat el Video Box. Un espai dins l’envelat perquè els joves expliquin propostes pels joves de la Bisbal.
El Kta primer ens ha passat un resum dels vídeos gravats i ha estat genial! Hem rigut molt!
Ha tingut molt d’èxit, tenint en compte que és el primer any i que no sabíem quina acceptació tindria. Hi ha participat molta gent i de diferents edats, d’entre 7 i quasi 50. Des d’aquí agraeixo a la Leo, l’Arantzazu i el Jordi tota la feina que ha comportat aquesta activitat.
La regidora de joventut la Leo, ha anunciat els guanyadors per originalitat i propostes presentades.
El primer premi ha estat pel Marc Caravaca i els altres premis pel Pau de Sant Jaume, la Laia i la Sofia i un altre noi que no ha pogut venir a recollir-ho.

FotoPortadaPer tancar l’últim acte de Festa Major, he anunciat que la fotografia del cartell i programa de la Festa Major 2017 serà una fotografia presentada al concurs d’Instagram, del Robert Vallès, on es veu el primer 3d7 dels Bous! Un bon reconeixement a la nostra colla de castells!

Valoro molt positivament aquesta Festa Major sense incidents, amb molts participació i tot això gràcies a les entitats i totes les persones que organitzen la nostra festa, sense tots vosaltres no seria possible!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

  1. Ara sí 18 d'agost de 2016 10:35 am Respon

    DADES DE L’ATUR A 31-7-2016:
    328 aturats, 10 aturats menys que el passat mes de Juny, i 12 menys que el Juliol del 2015.

    El 2014 l’anterior gobern local va aconsseguir 4 aturats mes amb un total de 387 aturats, es a dir 59 aturats mes que aquest derrer Juliol.

    Ara sí que anem endavant !!!.

Deixa un comentari