Dimarts 9 d’agost: preparatius per la Festa Major, ensurt de foc a Santsuies, cercavila de Festa Major a Llorenç i pluja

Aquest migdia ens hem reunit amb el regidor de festes i les altres regidories que intervenen per la Festa Major, un administratiu, el cap d’unitat de la brigada i el d’agents d’informació.
Demà comencen els actes de Festa Major i s’ha de tenir ben organitzat tots els horaris i logística: tallar carrers, recorreguts, escenaris, ambulàncies, seguretat, megafonia, …
Perquè tot surti perfecte i tothom pugui gaudir de la Festa, fa falta molta preparació, organització i repassar-ho tot vàries vegades perquè res falli!

MariaA la tarda hem anat a la cercavila de Festa Major de Llorenç on hem vist dues bisbalenquesNúria al Ball de bastons: la Núria i la Maria!!
Després de la cercavila tocava pujar a les atraccions de la Rambla i després cap a casa.

Abans però, un bon ensurt! Hi havia foc al camí de Santsuies i amb la sequera que hi ha, el risc és altíssim.
Sort que han avisat de seguida i tant els bombers, com els Mossos com l’ADF Clot de Bou, han actuat de seguida apagant-lo en poques hores.

Al cap de poques hores ha començat a ploure, tormenta d’estiu amb llamps, trons i pluja forta que ha durat poc més d’una hora. Sap greu per la Festa Major de Llorenç però anirà molt bé per prevenir incendis.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari