6 i 7 d’agost: festa a Can Gordei, casament de l’Àngels i castells a Llorenç

Dissabte al matí vaig anar a la Plaça de l’església per un fet que abans era habitual i ara ja no: el casament per l’església.
casament ÀngelsDe petita i no tan petita, recordo que sempre que hi havia un casament sortíem a veure com entrava la núvia, com sortien els nuvis, els vestits, … tot això molt influenciat per la mare i l’àvia modistes però també pel costum que molts veïns sortien a veure el casament i desitjar-los molta sort.
Aquest dissabte es va casar l’Àngels Puigibet Juncosa, companya del grup de gralles de la Societat, del grup de joves i del Casal d’Estiu, i em va fer molta il·lusió anar-la a veure el dia del seu casament, veure com entrava a l’església del braç de l’Albert, el seu pare. Moltes felicitats Àngels i Jordi!

CanGordeiDinarNo vaig veure com sortien de l’església perquè al migdia anàvem al dinar de festa de Can Gordei.
Aquest cap de setmana seguim amb les festes a les urbanitzacions, concretament a Can Gordei, que és una de les urbanitzacions més grans i on l’associació de veïns és de les més actives. Només cal veure les festes d’aquest cap de setmana i us en convencereu.
La junta de l’associació i aquest any una comissió de festes, amb el Frank al capdavant, han aconseguit que un any més ens traiem el barret per la gran organització.
Feia molta calor però les ombres dels arbres i el cobert, feien la seva feina!CanGordeiDivendres nit
Un dinar molt bo i amb bona companyia. Un dinar que es va allargar fins a mitja tarda xerrant amb els amics de l’Associació.

Per la nit vaig tornar a Can Gordei al Ball. Un ball molt animat que de seguida va omplir la pista.

3d9f JTgnaDiumenge al matí cap a veure castells a Llorenç! Aquests dies són la Festa Major de2d8f JoveValls Llorenç i, gràcies a la invitació de l’alcalde Jordi Marlès, vam poder gaudir dels castells des del balcó de l’Ajuntament.
Diada amb les colles Joves Xiquets de Valls, Jove de Tarragona i els Nens del Vendrell.
Bona actuació però destaco la gran actuació dels Nens del Vendrell, moltes felicitats!
M’enorgulleix que hi ha varis castellers bisbalencs als Nens del Vendrell. Al 3 de nou en concret, l’enxaneta és la bisbalenca Sara Samper, el seu pare de baix i la seva mare Cristina de crossa. A part, també hi havia el 3d9f NensRamon Pijoan fent de vents. Tot un luxe!!Sara
A la colla Joves de Valls també hi teníem el Sergi de cal Pere Busquet a la pinya.
La Bisbal ara tenim colla pròpia però sempre ha estat una vila amb molts afició castellera!
Compartíem balcó amb el Jordi, l’Eva Ma Serramià (presidenta del Consell Comarcal), Óscar Peris (Delegat del Govern a Tarragona), el Martí Carnicer (alcalde del Vendrell), el Quim Nin (secretari de presidència de la Generalitat i alcalde d’Albinyana), el Magí Pallarés (alcalde de Sant Jaume), joan Plana (delegat d’esports de la Generalitat a Tarragona) i bona part dels regidors de Llorenç.

CanGordeiPallassosDiumenge a la tarda tota la família a Can Gordei amb els pallassos i la xocolatada.CanGordei xocolata
La pista estava plena pels pallassos i desprès es van formar grans cues per menjar la xocolata boníssima que prepara la Manuela amb les seves ajudants. Van fer més de 70 litres que van repartir per tothom!
Com que ens volíem quedar pel vespre, vam sopar al bar de la Carmen del local social. Abans però, els nens van pujar a alguna de les atraccions que hi havia instal·lades.CanGordei inflables
CanGordei sevillanasAixí vam arribar a les 11 de la nit, per veure l’actuació del grup de sevillanes de Can Gordei, Esencias Flamencas. No hi eren totes a ballar però van fer un molt bon paper!
A continuació la Maguy, el Pepe (president de l’Associació) i jo vam entregarCanGordei premis2 medalles i trofeus dels campionats de petanca, dards, escacs, futbol, bàsquet, dòmino, “Uno” i billar! El Frank feia de mestre de cerimònies i els guanyadors, de totes les edats, pujaven a buscar el trofeu o medalla.
CanGordei premis1Aquest any els trofeus eren preciosos, fets per la Loli, una veïna de Can Gordei, que ha combinat fusta, branquetes i pinyes.
Després dels premis va començar un humorista però nosaltres ja vam marxar cap a casa, a quarts d’1 de la matinada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari