Dimecres 10 d’agost: Junta de Govern, 12h de futbol sala i actuació del pallasso Magí

El dia començava amb l’inici de les 12h de futbol sala organitzades per un grup de joves, d’entre 14 i 16 anys, amb molta iniciativa. El Joel, Miquel, Jordi, Arnau, Otger, Youssef, Pau, Josep i el Carles i Sergi d’àrbitres, han demostrat una vegada més que tenim un gran jovent a la Bisbal!

futbolL’Ajuntament, a través de la regidoria d’esports, hem deixat el pati de l’escola nova i paguem els premis (copes i medalles). Tota la organització d’horaris, publicitat, apuntar equips, … se n’han cuidat ells. De la Bisbal hi han participat dos equips, molt bona representació!!
I ha estat un gran èxit començant a les 9 del matí i acabant a les 9 del vespre, amb futbol sense baralles, sense incidents, com ha de ser!

Al matí hem celebrat Junta de Govern Local, on destaco:
– contracte amb les 3 colles castellers que actuaran el 15 d’agost (Joves de Valls, Vella de Valls i Castellers de Vilafranca)
– contracte de seguretat per la Festa Major. La legislació és estricta i l’hem de complir!
– contracte per fer el trasllat de la cuina de l’institut a l’escola nova. Ja fa mesos que la regidoria d’ensenyament treballa en aquest projecte i ara ja estem a la recta final.

MagíA la tarda, després de passar una altra estona pel futbol, hem anat a l’espectacle del pallasso bufó Magí Valls, que primer ha pintat la cara als nens i nenes que hi havia a la Plaça de l’església, després els ha regalat globus amb forma de flor, espasa, gos,… i finalment un petit espectacle per totes les edats.
En Magí està amb un projecte  d’Smiles for Nepal que coneixem molt bé a la Bisbal de la mà del Caste, el Sergi i la Cristina.
Està recaudant fons per anar al Nepal amb furgoneta i passar una temporada portant rialles als nens i nenes del Nepal.

Un bon inici d’activitats de Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari