Dimecres 6 de juliol: balanç del menjador escolar i última assemblea de convergència

Aquest matí he assistit a una reunió amb la Maguy regidora d’ensenyament i el representant de 7 i tria, l’empresa que gestiona el menjador de l’escola i de la llar d’infants.
Aquest no ha estat un curs fàcil perquè es va canviar d’empresa i de gestió en dos mesos i els canvis ràpids sempre costen.
I més quan es venia d’una manera de fer on la majoria pagàvem els tiquets de menjador però sempre hi havia qui tenia tiquets pel menjador que no constaven enlloc…

EscolaPel proper curs hem millorat la gestió i el fet que pensàvem que era un avantatge i que ha resultat ser un problema administrativament parlant. És el tema de les subvencions al menjador, ja que a la Bisbal subvencionem una part del tiquet.
Aquest curs passat, per facilitar-ho, vam aprovar que la família pagava directament el preu subvencionar (4,35€) i la diferència amb el preu establert (preu de 6,20€) l’Ajuntament el pagava a l’empresa.
Ens ha suposat molts problemes i pel curs següent tornem a què es paga el tiquet sencer i després subvencionem a les famílies directament per la diferència.
Estic contenta perquè amb la reunió d’avui ha quedat palesa la bona acollida del menjador i és amb una dada objectiva: la mitjana de nens al menjador de l’escola ha estat de 90 al dia i de 10 a la llar d’infants. Les dades que teníem dels cursos passats eren inferiors.
També s’ha millorat en el tema del monitoratge, ja que en els cursos anteriors no es tenia en compte si alguns dies hi havia més nens del que es permet per monitor i no se’n contractava cap, així com tampoc es cobrien les baixes.
Ara sí, ara sempre hi ha el número de nens per ràtio i es cobreixen les baixes.

Al vespre he anat a l’última assemblea de Convergència Democràtica de Catalunya. L’última perquè aquest cap delogo CDC setmana se celebra el 18è i últim congrés de CDC i el primer congrés de la nova formació política.
No és un procés que duri només un cap de setmana, ja que és prou important i seriós perquè comenci ara però que ens ocuparà uns mesos.
ÉS tot un honor poder participar en la formació d’aquest nou partit sense oblidar els orígens, aprenent tot el bo i aprenent dels errors per no repetir-los.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari