Dijous 7 de juliol: SOM Bisbal i Junta de Govern local

Dijous intens i profitós!
SOMComencem amb la reunió de l’equip de govern amb la tècnica d’ocupació, l’Arantzazu, per explicar-nos les dades del servei.
La veritat és que és un servei que funciona molt i molt bé!
Va començar el mes de desembre i a data d’avui ja tenim 252 persones inscrites al servei, 26 ofertes de treball (un total de 52 llocs de treball) i 26 persones que han trobat feina a través de SOM Bisbal.
És un molt bon resultat per un servei nou en un municipi de la nostra mida. Ara cal seguir treballant com fins ara!

A les 11:00h Junta de Govern Local amb tretze punts, d’on en comento tres:

– Aprovació inicial memòria valorada per la construcció d’una pista de joc amb tancat perimetral
El que fem és traslladar les porteries de futbol i les cistelles de bàsquet de la pista (l’hort del Jaumet) a la pista d’skate.
La pista es destinarà a jugar però no a futbol ni bàsquet, serà per anar en bicicleta, a córrer, …
El motiu és la molèstia als veïns. És veritat que sempre s’hi ha jugat a futbol però una cosa és jugar a futbol i una altra és jugar a futbol fins la matinada, tirant la pilota molt forta i alta contra les parets i tirant les pilotes a les cases. Això provocava que els mateixos jugadors s’emparressin i pugessin als terrats de les cases provocant forts ensurts. I també provocant molèsties per jugar fins altes hores de la matinada.
Ara es traslladaran les porteries i cistelles  al costat de la pista d’skate, on hi havia les pistes de petanca que estaven totalment en desús i, quan la memòria estigui aprovada definitivament, es farà la pista i les tanques de 3 metres d’alçada.
D’aquesta manera podran jugar dins el recinte vallat sense perill per parets i cases, sense molèsties pels veïns i acostant dos espais per joves: skate i pista de futbol i bàsquet.

– Adjudicació contracte menor d’un tècnic per informar i tramitar la recepció de les obres d’urbanització del Polígon Industrial les Planes Baixes
Les obres d’aquest polígon no les ha fet l’Ajuntament sinó a través de promotor. Ja fa tres anys que les obres estan acabades però encara no s’havia fet la recepció parcial per obrir-lo i que puguin instal·lar-s’hi empreses.
Aquest tècnic fa els informes i ho tramita tot per poder recepcionar-lo ben aviat.
Serà recepció parcial pel tema de l’electricitat, de la potència que fa falta. Un dia ho explicaré més extensament però es tracta d’un projecte per portar més potència elèctrica que fa més de 10 anys que es va començar i que Fecsa Endesa encara no té a punt!

–  Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Joventut Bisbalenca CF
Al pressupost de 2016 hi ha una partida de 20.000€ per conveni amb Joventut Bisbalenca CF. Això representa una disminució de l’import que l’anterior equip de govern donava al futbol, ja que els convenis anteriors eren de 50.000€ any.
El conveni que hem aprovat és per la temporada 2016/17 i s’especifiquen els drets i obligacions de les dues parts.
El club té més 100 inscrits, entre nens i joves, que juguen a futbol i la junta és una gran junta seriosa i amant del futbol.
Els convenis, al contrari del que es venia anteriorment, també s’han de justificar i complir amb la Llei de subvencions. Aquest conveni, per exemple, l’han de justificar a final de la propera temporada, presentant tota la documentació que marca la llei.
Donem suport a l’esport i a l’esport que es fa al nostre municipi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari