Tag Archives: CDC

Divendres 9 de març: preparant Junta i Ple i bona notícia per part de la Generalitat: la licitació del projecte de la rotonda a la Bisbal a la C-51!

Aquest divendres 9 de març, tot el matí preparant i signant propostes per la Junta de Govern de dijous que ve dia 15 de març, i pel Ple ordinari del dilluns 19 de març que convocarem el dimecres que ve.
Llegir més

Share

Dimecres 6 de juliol: balanç del menjador escolar i última assemblea de convergència

Aquest matí he assistit a una reunió amb la Maguy regidora d’ensenyament i el representant de 7 i tria, l’empresa que gestiona el menjador de l’escola i de la llar d’infants.
Aquest no ha estat un curs fàcil perquè es va canviar d’empresa i de gestió en dos mesos i els canvis ràpids sempre costen.
I més quan es venia d’una manera de fer on la majoria pagàvem els tiquets de menjador però sempre hi havia qui tenia tiquets pel menjador que no constaven enlloc…
Llegir més

Share

Dilluns 20 de juny: SOM Bisbal, Ple i míting al Vendrell

Comencem la setmana amb força!
Aquest matí hem presentat el nou portal de feina de SOM Bisbal (Servei d’Ocupació Municipal). El mes de desembre va ser quan vam començar amb aquest servei d’ocupació municipal amb l’Arantzazu com a tècnica d’ocupació, fruit d’un conveni de col·laboració social amb el SOC del Vendrell.

Llegir més

Share