Dimarts 3 de maig: interessant projecte d’emprenedoria de la URV

Aquest matí he assistit, amb l’Arantzazu tècnica d’ocupació, a la presentació a la comarca de la Xarxa URV emprèn, al Consell Comarcal del Baix Penedès.


URVHa estat una sorpresa que la xerrada fos a càrrec del Sr. Segarra, Director de la càtedra d’emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili (URV), ja que l’havia tingut de professor a la facultat d’Empresarials a Reus farà 25 anys. No a l’edifici actual sinó als barracots que estaven al Passeig de la Misericòrdia.
El Sr. Segarra ens ha explicat la “Xarxa URV emprèn”, entenent l’emprenedoria com créixer en ocupació, que és necessària per créixer i que ens fa ser més competitius.
Ha comentat que és molt important que anem cap a un model on l’emprenedoria s’expliqui ja a primària i que formi part de la ciutadania des de ben petits.

Amb la crisi que encara patim cal imaginació, ser valents i tenir mitjans per tirar endavant projectes, perquè hi hagi emprenedors amb èxits. No és fàcil però amb formació, acompanyament i aprendre d’altres experiències, es pot aconseguir.
Des de la Bisbal segur que podem entrar en aquest projecte i donar suport i assessorament als emprenedors.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari