Dijous 31 de març: regidora d’ERC reclama cobrar una factura de gener’15 no presentada

No ho he explicat fins ara perquè no té més importància, però ara ja és curiós i anecdòtic i demostra una vegada més el tarannà del grup d’ERC de La Bisbal.

El desembre de 2015 una regidora d’ERC entra un escrit al registre d’entrada explicant que fa anys va “deixar a prestec, (no a perpetuitat)” un pessebre i que “ara li vis a l’Ajuntament i el vui recuperar“. També explica que va pagar la decoració que es fa servir pels casaments que se celebren al CMC (Centre Municipal de Cultura) i  que ha trobat la factura que va pagar a nom de l’Ajuntament. Exposa que “Els regidors sempre adelantaven el import de les compres encomanades i vui que en sigui desenvolsat el import del mateix“.
FlorsSol·licitava que li tornéssim el pessebre i li paguéssim la decoració, de la que adjunta una factura del 27/01/15 a nom de l’Ajuntament per 102,50€.
Si el pessebre el va pagar i no va cobrar l’import, és normal que demani que se li torni, però la decoració no té perquè demanar ara que se li pagui.
Fent les comprovacions a l’Ajuntament, no hi ha entrada aquesta factura de flors i, per tant, la devia pagar la regidora.

El gener d’enguany fa una altra entrada aportant una factura de novembre 2009 a nom de la regidora per 58,68€ per demostrar que el va pagar ella.

Amb tot això, se li contesta que quan vulgui pot passar a recollir el pessebre i la decoració.
Ve a l’Ajuntament, recull el pessebre i torna a reclamar els diners de la decoració dient que no les vol, que vol els diners. Ara aquesta decoració és dins una capsa esperant que les vingui a recollir.

No trobo lògic que encarreguis unes flors, les paguis, demanis la factura a nom de l’Ajuntament i esperis onze mesos a reclamar aquests diners. Doncs una administració pública no funciona així, és seriosa i mereix un respecte. N’aprendran?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 1 d'Abril de 2016 9:44 am Respon

  No hi ha vergonya.

 2. ERC LA BISBAL DEL PENEDES 4 d'Abril de 2016 6:34 pm Respon

  Senyora alcaldessa,
  Responent a la publicació del seu blog, en l’entrada del passat dia 31 de març on feia referencia a la sol·licitud que es va presentar el passat mes de desembre, dins de l’any fiscal, demanant el pagament d’una factura pendent d’abonar. El que si que em sembla anecdòtic és que es negui a pagar una factura emesa a favor de l’ajuntament pel simple fet de ser regidora del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de La Bisbal del Penedes.
  No diu en els plens, als quatre vents, que en poc temps s’han posat al dia en els pagaments?
  Demostri-ho. No només paraules, també fets!
  Segons el funcionament d’aquest ajuntament, tresoreria no avançava cap import sense tenir la factura, motiu que feia que sobretot els regidors, per evitar una possible apropiació de diners públics, teníem que avançar la quantitat de la nostra butxaca i posteriorment era abonada.
  Per tant, SI que sabem com funciona l’administració, ja que 8 anys al mandat donant força experiència.
  Tant es així, que segurs que heu fet auditories internes, i no teniu ni un sol motiu per poder posar sobre de la taula.
  Tornant al tema de la factura, com molt bé vostè sabrà, per motius personals vaig estar de viatge durant tot l’estiu i va ser una vegada vaig tornar quan vaig començar els tràmits per poder recuperar els meus diners.
  També tinc pendent unes altres coses que vull recuperar, per tant ja rebrà vostè la meva sol·licitud.
  Una observació que voldria fer, és que tant de bo tothom tingues la sort que té vostè de ser tant “intel·lectualment correcte”, ja que malauradament, a la meva època, i gràcies al franquisme, no vaig tenir la sort que potser va tenir vostè de poder estudiar la meva estimada llengua catalana.
  Permeti’m recordar-li que, ja que vostè ha estat exempleada de banca, hauria d’haver aprofitat més el temps i posar-se mes al dia en temes laborals i financers, ja que estem assabentats que potser no ho estat tant com es pensa.
  Signat: Monika Perez – Regidora ERC La Bisbal del Penedes

  http://ercamlabisbaldelpenedes.blogspot.com.es/

Deixa un comentari