Dilluns 16 de novembre: iniciem el servei d’ocupació municipal

Avui iniciem un gran projecte: el nou servei d’ocupació municipal, un canvi radical!
Fins al 15 de juny el servei d’ocupació municipal era el mateix equip de govern. No cal recordar trucades durant la campanya electoral ni recordar entrevistes per actualitzar currículums ni visites obligades d’agraïment en cas de trobar feina. Nosaltres tenim una manera diferent de fer i el temps ens dirà si és la correcta.

ocupacioEn el moment de formar equip de govern i en el moment d’assumir la regidoria d’ocupació, vam tenir molt clar que era un servei que calia reformar totalment per donar cabuda i suport a tothom, independentment de les seves ideologies i “vots”.
Els Ajuntaments tenim difícil posar en marxa nous serveis pel fet de no poder incrementar la plantilla de personal però, per sort, hi ha solucions encara que no siguin solucions definitives.
Després de parlar amb el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el servei del Consell Comarcal, se’ns va obrir la possibilitat de poder signar un conveni de col·laboració amb el SOC per un tècnic d’ocupació durant 6 mesos.
Aquests mesos ens serviran per implantar aquest nou servei i fer un estudi acurat de les necessitats de formació i feina dels bisbalencs i bisbalenques. També es crearà una base de borsa de treball, cursets per fer currículums i entrevistes, …
Aquest matí ha començat l’Arantzazu com a tècnica d’ocupació i tot l’equip de govern hem coincidit en què anem per bon camí.

Us animo a tots els bisbalencs i bisbalenques que cerqueu feina, que us plantegeu obrir el propi negoci, … a assistir a la xerrada informativa del dijous 26 de novembre a les 11 del matí al Centre Municipal de Cultura. Ens acompanyaran des del SOC i des del Consell Comarcal i aprofitarem per presentar la tècnica i el nou servei.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 17 de novembre de 2015 10:22 am Respon

  L’atur el mes d’Octubre 2015 a La bisbal.
  Tot i que s’han perdut llocs de treball aquest Octubre en relació al mes de anterior, ha estat prou millor que el del any 2014.
  L’atur registrat aquest darrer Octubre es de 360 aturats.
  A l’Octubre del 2014 la xifra era de 404 aturats.
  S’han comptabilitzat dons a aquest darrer Octubre 44 aturats menys que el mateix mes del any passat.
  Cal aconseguir mes potser, però tot indica que es van millorant les xifres i que l’ajuntament dintre de les dificultats existents i posa de la seva part molt d’esforç per disminuir l’atur.

Deixa un comentari