Cap de setmana vibrant!

Cap de setmana vibrant amb: Pedra Seca, Consell Nacional CDC, Castellers de Vilafranca i Joventut Bisbalenca. Tot això amb el mar de fons del tràgic atemptant de París.
Quan sabem dels atacs terroristes, siguin on siguin i siguin quins siguin els autors, sempre és una barbàrie. Són atacs on segurament no hi ha un únic motiu, amb la religió com excusa i amb un gran negoci d’armament al darrera.
No serem mai un món civilitzat mentre es permetin atemptats, morts, esclavatge, abusos, … tenim molta feina a fer!

Campa

El divendres a les 20:00h seguíem amb l’homenatge al Josep Vallés. Començant per unes paraules del Josep Ma Campanera, membre del Marge i familiar del Josep, i continuant amb l’exposició de catalogació de barraques de Pedra Seca. Exposició inaugurada el 2003, elaborada pel Marge, amb col·laboració dels dibuixos i croquis d’en Benjamí Català i les fotografies del Josep Vallès. Destacar que el Benjamí ha fet nous dibuixos de barraques que no sortien a l’exposició del 2003.
Un acte molt emotiu recordant la gran tasca d’en Josep Vallés!

Dissabte al matí vaig assistir al Consell Nacional de CDC per aprovar les persones de CDC que vanConsellNacional a les llistes pel Congrés i el Senat per Democràcia i Llibertat. No sóc consellera QuicoHomsnacional però hi era perquè em van proposar formar part de les llistes del Congrés de Tarragona com a suplent. Sé que és simbòlic anar de suplent en el sentit que no és una posició per a sortir com a Congressista, però sí que és important pel treball que representa per aconseguir un bon resultat per les eleccions. Ara més que mai em sento orgullosa de pertànyer a CDC i de formar part d’unes llistes per seguir treballant, des de Madrid, pel procés. També per fer costat al president Mas, la persona que considero més indicada i preparada per encapçalar un mandat que té una gran tasca: construir un nou país.
La llista pel Congrés de Tarragona està encapçalada pel Ferran Bel, de Tortosa, seguida per la Mercè Dalmau, de Cambrils, i amb la Mar Vázquez, del Vendrell, com a número 3.
El grup de CDC de la Bisbal sempre ens hem implicat en totes les eleccions, a part de les municipals, participant a nivell comarcal dels mítings, penjada de cartells, … i aquesta vegada no serà diferent, al contrari! Formant part de la llista del Congrés porto també el nom de la Bisbal i del Baix Penedès arreu del territori!!

PastísVerdsDissabte al vespre estava convidada, com alcaldessa, al sopar de final de temporada dels Castellers de Vilafranca a Cal Figuerot. Tot un honor compartit aquesta festa amb amics i coneguts dels Verds, acompanyada del Rafel i també del Salvador de Cal Roig i l’Assumpció.

Va ser una gran sorpresa que atorguessin a la Societat el Premi Fidelitat Castellera, ésPlacaPremiFidelitatCastellera una distinció que els Castellers de Vilafranca entreguen a aquelles persones, empreses o entitats pel seu suport a la Colla. En Salvador Ferré va recollir aquest premi en nom de la Societat. Una gran distinció per la Societat i per la Bisbal!Salvador

En el discurs del cap de colla i el president, Jou Cabré i Pere Almirall, van comentar la il·lusió de tornar a actuar a la diada castellera de la Mare de Déu d’agost d’aquest 2015.
Un alcalde o regidor de festes té la potestat de contractar una colla o una altra, però és inadmissible la falta de respecte o de paraula i això, precisament és el que va fer l’ex-alcalde Puigibet als Castellers de Vilafranca (i als Nens del Vendrell, i a la Colla Joves de Tarragona).
A la Bisbal estimem i respectem el món casteller i volem que la nostra Diada sigui respectada!

Partit15novDiumenge hem assistir a la presentació dels equips per aquesta temporada de Joventut Bisbalenca. Més de 100 jugadors/es que entrenen, juguen i porten el nom de la Bisbal arreu!Medalles1
Aquestes són les paraules que he adreçat als assistents:
En nom meu i de l’equip de govern, felicitats!
Felicitats a les famílies dels més de 100 nens i nenes que jugueu a futbol, per la confiança dipositada a Joventut Bisbalenca.
Felicitats als entrenadors i delegats d’equip que, amb la vostra tasca, aporteu els valors de l’esforç, la constància i l’esportivitat.
Felicitats també a la Junta Gestora que, en menys de dos mesos heu hagut de posar en funcionament tota la temporada. És una feina que moltes vegades no es veu però és imprescindible per tirar endavant aquest club.
Medalles2Com a entitat esportiva teniu tot el nostre suport. Vull dir que Joventut Bisbalenca és una entitat no municipal, rep subvenció de l’Ajuntament que ara sí que haurà de justificar, utilitza un camp municipal però és un club que ara no està polititzat.
És molt important per la Bisbal que totes les entitats segueixin tenint  la seva pròpia personalitat, fomentant la cultura o l’esport. La riquesa de la Bisbal la trobem en les entitats i en totes les persones que en formeu part.
Sou ambaixadors de la Bisbal. A cada partit on aneu porteu el nom de la Bisbal i ens representeu.
Avui és un dia molt important, es presenten molts equips plens de grans jugadors i jugadores!
Demano un fort aplaudiment per Joventut Bisbalenca!”

Realment, un cap de setmana vibrant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari