Dijous 19 de novembre: Fòrum Comarcal i Nit del Turisme

Dijous distret, començant el matí a Mataró i acabant la nit a Port Aventura!

19novmatiDijous al matí vaig assistir a l’assemblea del Fòrum Comarcal, de l’ACM (Associació de Municipis de Catalunya), en representació de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Ma Serramià, que no podia assistir-hi.
Aquesta assemblea va ser al TecnoCampus de Mataró, on ens van parlar de la Llei de Transparència, el Fons de Cooperació Local i el Fons Feder 2014/2020 per part del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat.
Després tocava la votació del president del Fòrum Comarcal pels propers quatre anys, on va sortir reelegit el Sr. Jordi Xargay, president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. Dins l’executiva del Fòrum Comarcal, al Baix Penedès estem representats per l’Eva Ma Serramià.


Per acabar l’acte van intervenir el president de l’ACM, Miquel Buch, i la Hble. Sra. Meritxell Borràs, Consellera del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.
Un matí productiu per la comarca!

Al vespre assistia, com a Alcaldessa de La Bisbal, a la 26 edició de la Nit del Turisme, organitzada pel Patronat de19novnit Turisme de la Diputació de Tarragona. Se celebrava al Centre de Convencions de Port Aventura. Una nit dedicada a fer balanç de la temporada turística 2015 de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Primer els parlaments d’en Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme, d’en Josep Poblet, President de la Diputació, i de l’Hble. Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació. I després un magnífic sopar a peu dret amb productes i vins i caves del territori.
Una estona molt agradable on aprofites per parlar amb alcaldes/esses i regidors/es de les comarques de Tarragona.

Va ser un bon moment per compartir experiències d’iniciatives locals i comarcals.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari