Dijous 8 d’octubre: acord per pagar els últims 147.000€ impagats heredats

ImatgeCCBPFa unes setmanes que explicava que havíem arribat a un acord amb el Consell Comarcal per pagar els 33.000€ que l’anterior govern devia del transport escolar 2012/13.
Va ser el primer pas.
Ara hem fet els dos últims passos:

– El primer pas és arribar a un acord amb el Consell per fraccionar el pagament 30.000€ d’impagats, a part del del transport escolar. Són serveis prestats pel Consell els dos últims anys que no s’han pagat en la seva totalitat: serveis socials, servei informàtic, … Alguns d’aquests pagaments no estaven ni reconeguts per l’Ajuntament! Ara ja els vam reconèixer com a deutes i aviat signarem un conveni per pagar-ho.
El segon cas és arribar a un acord amb EcoBP per un deute pendent de 117.000€ per serveis de recollida de brossa de fa més de 6 anys i no pagats!! Com que ja feia molt de temps que l’empresa reclamava aquest deute i l’anterior equip de govern no reconeixia el deute ni feia cap pas per pagar-ho, l’empresa va presentar un contenciós contra l’Ajuntament i el va guanyar. Lògic! si prestes un servei i qui el rep no el paga, encara que giri la cara cada vegada que li reclamen, hauria de saber que acabarà pagant.
Doncs aviat aprovarem un conveni per fraccionar aquest pagament. D’aquesta manera s’aturen les accions judicials per reclamar un deute amb una sentència judicial que l’anterior equip de govern no va acomplir.
És el que passa quan qui governa es pensa que està per sobre del bé i del mal i “juga” amb els diners dels ciutadans.
Aquests 117.000€ és un import molt elevat i sol·licitem fraccionar-lo d’ara fins a final de la legislatura. d’aquesta manera podem pagar-ho més còmodament.

Governar és donar la cara i treballar, és tenir paraula i complir-la i no estirar més el braç que la màniga.
Ara ja tenim els deutes inclosos en el pla de tresoreria i seguim endavant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Ara sí 10 d'octubre de 2015 11:24 am Respon

  Xifres oficials de l’atur bisbalenc.

  L’atur a La Bisbal aquest mes de Septembre passat afectava a 348 persones, però es que en son 50 menys que el Septembre del 2014 que n’eren 398 d’aturats. Quelcom s’està fent millor no ????????. I amb un ajuntament sense sorolls ni promeses de centenars de llocs de treball. Aquest si que treballen i be per tots nosaltres.

  • Agnès Ferré 12 d'octubre de 2015 9:14 am Respon

   Es tracta d’això, treballar sense fer soroll però sí informar

   http://agnesferre.cat

Deixa un comentari