Dimecres 28 de febrer de 2024: reunions i visita dels alumnes de 6è guanyadors de la competició First Lego League

Dimecres 28 de febrer: reunions i visita dels alumnes de 6è guanyadors de la competició First Lego League

A quarts de 10 del matí, és un honor rebre l’equip d’alumnes de 6è de l’escola Ull de Vent “Super RoboTeatrífics” que va guanyar la 13a competició de la First Lego League Tarragona-Reus, i que han vingut a oferir-nos el trofeu.
Ens expliquen com és el projecte, com l’han treballat, dificultats, … molt bones explicacions on demostren que estan molt implicats. Ens expliquen que el 16 de març participaran a la gran final estatal i que ho estan acabant de preparar, amb millores.
També ens acompanyen els patrocinadors de l’equip, que són la Bugaderia industrial Neutral i la Serralleria Pere Porta; i ens acompanya el president de la Societat, que va ser l’encarregat d’ensenyar les instal·lacions de l’entitat i el funcionament de la sala on es fa teatre.
La First Lego League és una competició que uneix el món de l’enginyeria, la robòtica i la innovació. La temàtica triada per l’escola bisbalenca ha estat el teatre i tot el que l’envolta i, per això, el nom del grup bisbalenc que ha guanyat la competició és “Super RoboTeatrífics”.
Moltes felicitats pel premi i molta sort a la final, però sobretot moltes felicitats per l’aprenentatge que suposa!

Després tinc reunió amb un dels treballadors, per les reunions d’inici d’any i de la RLT. I, al migdia, reunió telemàtica amb la Cambra de Comerç, pels projectes que tenim engegats.

Per la tarda em quedo a casa treballant, al costat de la llar de foc. Avui sopem brasa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari