Dimarts 12 de desembre de 2023: Comitè executiu i assemblea de l’ACM (Associació Catalana de Municipis)

Dimarts 12 de desembre: Comitè executiu i assemblea de l’ACM (Associació Catalana de Municipis)


Aquest matí la Judith i jo agafem el tren a les 9 del matí a Calafell. Arribem a les 10 del matí a l’estació de Passeig de Gràcia i baixem caminant fins al Wold Trade Center, una passejada de tres quarts d’hora!
A les 11 del matí tinc Comitè Executiu de l’ACM, on tractem varis temes, alguns dels quals es porten a l’assemblea de després. D’entre varis acords dels que es dona compte, hi ha els nomenaments dels membres de l’executiva a les diferents sectorials i als diferents grups representant l’entitat.
L’executiva està formada per alcaldes i alcaldesses del país, de diferents partits, treballant pel món municipal. Doncs per aquesta legislatura, estaré a les àrees d’ensenyament, agenda rural i ocupació. Continuaré estant al Consell de Direcció del SOC i també al Consell territorial del SOC al Penedès, que es va crear fa poques setmanes.
Gràcies per la confiança, seguirem treballant pel món municipal!

A l’acabar, anem cap a l’assemblea de l’ACM on ja hi ha la Judith. Entre d’altres, aprovem el pressupost de l’ACM, de més de 10 milions d’euros, i aprovem el Pla de mandat 2023/27. Seguim! Acabem amb un dinar a peu dret, on aprofitem per saludar companys i companyes, i fer-la petar.

Com que estem al port de Barcelona, ens ofereixen fer un passeig pel litoral del port, pels més de tretze quilòmetres de port. Un passeig amb guia que ens va explicant el funcionament del port, el creixement, … una visita molt interessant. Gràcies!

I marxem tornant caminant cap a agafar el tren. Fem temps per mirar els llums de Nadal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari