Dimecres 8 de novembre de 2023: reunions i assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf

Dimecres 8 de novembre: reunions i assemblea de la Mancomunitat Penedès Garraf

Avui començo amb una reunió telemàtica de pressupostos participatius, preparant els del 2024.
Al migdia em reuneixo amb la Cambra de Comerç per continuar treballant el Pla Integral de polígons, després de les reunions amb les empreses. Molt bona feina feta, més feina que hi haurà i de molta qualitat i profit!

I per la tarda vaig a Sant Pere de Ribes per assistir a l’assemblea extraordinària de la Mancomunitat Penedès Garraf. Les assemblees de la Mancomunitat les fan sempre itinerants i està molt bé, perquè anem coneixent municipis del Penedès i Garraf que no hem visitat mai.
L’assemblea d’avui té disset punts a l’ordre del dia. Després de l’assemblea, l’Abigail alcaldessa de Sant Pere de Ribes, ens obsequia amb un pica-pica, on aprofitem per xerrar amb alcaldes i regidors.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari