Dijous 9 de novembre de 2023: quart dia del curs de lideratge i governança en la col·laboració público privada en el món local

Dijous 9 de novembre: quart dia del curs de lideratge i governança en la col·laboració público privada en el món local

Avui és el quart dia de curs, i el primer que el tren funciona correctament! Espero que els dies que queden de curs també funcioni bé.
Tren de Calafell a Sants i de sants agafo el metro fins a Palau Reial. Al sortir al carrer, sempre és un goig les vistes dels jardins de Pedralbes! D’aquí tinc quinze minuts caminant fins l’edifici d’Esade.

De 10:00h a 14:00h tenim la professora Neus Colet, que ens parla del marc normatiu de la contractació pública. Una sessió molt interessant d’un tema tant important com complexe, com és la contractació pública que amb cada modificació de normativa, es torna més rígida i burocràtica.

Al migdia dinem al mateix edifici i ales 3 de la tarda comencem sessió amb la professora Concepción Campos, amb la lògica de funcionament, distribució pressupostària i objectiu dels Fons Europeus. Una classe fins les 7 de la tarda, molt interessant, distesa i participatiu.

És un curs molt interessant, on aprenc molt i es resolen dubtes del dia a dia a cada sessió.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari