Diumenge 1 d’octubre de 2023: comencem el mes d’octubre amb la Fira!

Diumenge 1 d’octubre: comencem el mes d’octubre amb la Fira!

Avui comencem el mes amb la Fira, no es pot començar de millor manera! Fa vuit anys que tenim una Fira dinàmica, participativa i bisbalenca, gràcies a la Judith!

Arribo a la Plaça de l’església a quarts de 10 del matí, i algunes parades estan acabant de posar-ho tot a punt. Les puntaires també hi són, i les entitats van preparant el seu espai. A les 10 del matí ja hi comença a haver moviment i, com que el dia acompanya, cada vegada hi ha més i més gent!

A quarts d’11 del matí inaugurem la Fira i avui comptem amb la presència del Conseller de cultura del Consell Comarcal del Baix Penedès, Josep Ràfols. Una vegada inaugurada, fem una volta parlant amb les persones de les diferents parades. Moltes gràcies Josep!

Gaudim de l’actuació de les Gitanes de la Bisbal, gràcies! En una estona comença la música, a càrrec de l’escola de música Contrapunt, a la plaça Major tothom juga amb els jocs de fusta i comença el contacontes.

Al migdia fa moolta calor, però segueix el bon ambient a la Fira! I anem a dinar.

Per la tarda un altre contacontes a la Plaça Major, mentre a la Plaça de l’església es va preparant el maridatge. I les parades segueixen amb molt de públic.

A les 7 de la tarda ens apleguem una setantena de persones per gaudir del maridatge musical amb plats del restaurant Ull de Llebre, plats amb diferents olis Torclum, tot maridat amb vins i caves de Cellers Domenys i amb la música i veu de Jazzul. Espectacular!

Al vespre anem recollint orgulloses d’aquest dia!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari