Dissabte 30 de setembre de 2023: assisteixo a la missa dels 25 anys d’ordenació de Mn. Joan Anton López, a la gala del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca i al sopar de la Fira a la Societat

Dissabte 30 de setembre: assisteixo a la missa dels 25 anys d’ordenació de Mn. Joan Anton López, a la gala del 75è aniversari dels Castellers de Vilafranca i al sopar de la Fira a la Societat

Al migdia assisteixo a la missa commemorativa pel 25è aniversari de l’ordenació de Mossèn Joan Anton López, a l’església de Sant Joan Baptista a La Poble de Mafumet. Hi assisteixo convidada com alcaldessa d’un dels municipis on Mn. Joan Anton hi estat de sacerdot durant aquests 25 anys. Agraeixo la invitació de l’amic i alcalde la Pobla de Mafumet Joan Ma Sardà. La missa la presideix l’Arquebisbe de Tarragona, acompanyat d’altres mossens. A l’acabar la missa, gaudim de l’actuació In Crescendo. Mn. Joan Anton va ser el rector de la parròquia de la Bisbal durant els anys 2005 i 2008. En guardem bon record d’aquests anys!

Per la tarda assisteixo, juntament amb la Judith, de la gala pels 75 anys dels Castellers de Vilafranca al Liceu. Tot un honor que ens hi hagin convidat!
A l’arribar anem entrant al Liceu i anem trobant a persones conegudes de Vilafranca i de tot el Penedès.
Seiem a la fila vuit, amb alcaldes i regidors d’altres municipis.
Una gala dissenyada per Joan Font, dels Comediants. Una hora i mitja de música, emoció, castells i celebració.
L’Orquestra de músiques d’arrel de Catalunya toca el toc de matinades, el toc de castells i més cançons, amb unes versions impressionants!
També gaudim de varis temes del Quartet Mèlt sobre castells, Festa Major i els Verds. Sense paraules… Canten des d’un dels pisos del Liceu, després de despenjar camises de colles castelleres, entre les que hi ha la camisa de la Colla Castellera de la Bisbal els Bous!
L’acte el presenten el David Bages i l’Elisabet Carnicer. Els parlaments, tots molt breus, van a càrrec del president de la Generalitat, la presidenta del Parlament de Catalunya i el cap de colla i president dels Castellers de Vilafranca. La gala acaba amb un impressionant 4 de 9 amb folre dalt de l’escenari! Increïble! Sortim amb l’emoció a flor de pell. Moltes felicitats Castellers de Vilafranca per aquests 75 anys! I moltes felicitats per la organització d’aquest acte.

Tornem a la Bisbal i anem al sopar de la Fira de la Societat. Quan arribem ja estan menjant les postres! Uns plats deliciosos de l’Ull de Llebre, unes grans postres del MaGo i vins i cava de Cellers Domenys. I, com cada any, ball amb el Duet Alma. Una nit fantàstica!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari